-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Krátká, Gabriela
Ing., studentka doktorského programu (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
-
- Pohlaví
- žena
-
- Tituly
- Ing.
-
- Země
- Česko
- Jazyk
- čeština
Povolání potravinářské technoložky,
Wikidata
Q124985022
NK Autority
Krátká, Gabriela... [et al.]: Vliv zpracování na organoleptické vlastnosti a chemické složení řepkového oleje. Výživa a potraviny, 2023, roč. 78, č. 6, s. 2-6.
www(Ústav konzervace potravin VŠCHT), cit. 13. 3. 2024
- 000
- -----nz--a22-----n--4500
- 001
- xx0315050
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20240313104004.0
- 008
- 240313|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $e rda
- 100 1_
- $a Krátká, Gabriela $7 xx0315050
- 368 __
- $d Ing.
- 370 __
- $c Česko
- 372 __
- $a potravinářská technologie $a konzervace potravin
- 374 __
- $a potravinářské technoložky
- 375 __
- $a žena
- 377 __
- $a cze
- 670 __
- $a Krátká, Gabriela... [et al.]: Vliv zpracování na organoleptické vlastnosti a chemické složení řepkového oleje. Výživa a potraviny, 2023, roč. 78, č. 6, s. 2-6. $b autoritní forma
- 670 __
- $a www(Ústav konzervace potravin VŠCHT), cit. 13. 3. 2024 $b profesní data
- 678 0_
- $a Ing., studentka doktorského programu (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
- 990 __
- $a 20240311130427 $b ABA008
- 991 __
- $a 20240313103959 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 715801 $s 648470
-
Nahrávání dat ...