• Something wrong with this record ?

Krátká, Gabriela

Ing., studentka doktorského programu (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).

  • Gender
    žena
  • Titles
    Ing.
  • Country
    Česko
Language
Czech

Occupation potravinářské technoložky,

Wikidata Q124985022
NK Authority

Krátká, Gabriela... [et al.]: Vliv zpracování na organoleptické vlastnosti a chemické složení řepkového oleje. Výživa a potraviny, 2023, roč. 78, č. 6, s. 2-6.

www(Ústav konzervace potravin VŠCHT), cit. 13. 3. 2024

000      
-----nz--a22-----n--4500
001      
xx0315050
003      
CZ-PrNML
005      
20240313104004.0
008      
240313|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
040    __
$a ABA008 $b cze $e rda
100    1_
$a Krátká, Gabriela $7 xx0315050
368    __
$d Ing.
370    __
$c Česko
372    __
$a potravinářská technologie $a konzervace potravin
374    __
$a potravinářské technoložky
375    __
$a žena
377    __
$a cze
670    __
$a Krátká, Gabriela... [et al.]: Vliv zpracování na organoleptické vlastnosti a chemické složení řepkového oleje. Výživa a potraviny, 2023, roč. 78, č. 6, s. 2-6. $b autoritní forma
670    __
$a www(Ústav konzervace potravin VŠCHT), cit. 13. 3. 2024 $b profesní data
678    0_
$a Ing., studentka doktorského programu (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
990    __
$a 20240311130427 $b ABA008
991    __
$a 20240313103959 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 715801 $s 648470
  • Loading data ...