-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Wholesomeness of irradiated food : report of a joint FAO/IAEA/WHO expert committee
- Publikováno
- Geneva : FAO : WHO, 1977
- Edice
- WHO Technical report series ; no. 604 | FAO food and nutrition series ; 6
- Stránkování
- 44 s. ; 20 cm
Jazyk angličtina Země Švýcarsko
Typ dokumentu publikace WHO, zprávy
Knihovny.cz ISBN
92-4-120604-7
plný text volně přístupný
- MeSH
- bezpečnost potravin MeSH
- chemické jevy MeSH
- ionizující záření MeSH
- ozařování potravin MeSH
- potraviny konzervované MeSH
- radioaktivní kontaminace potravin MeSH
- radiobiologie MeSH
- relativní biologická účinnost MeSH
- záření gama MeSH
- Publikační typ
- zprávy MeSH
- Konspekt
- Hygiena. Lidské zdraví
- NLK Obory
- zemědělství a potravinářství
- radiační ochrana
- NLK Publikační typ
- publikace WHO
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Signatura K 38101/604 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
|||||||
NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Signatura K 107/TRS 604 [0] | viz E-zdroje |
- 000
- 00000nam a2200000 a 4500
- 001
- MED00069487
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20220329093751.0
- 007
- ta
- 008
- 050723s1977 sz e 000 0|eng||
- 009
- BK
- 020 __
- $a 92-4-120604-7 $q (brož.)
- 040 __
- $a ABA009 $b cze $e AACR2 $d ABE015
- 041 0_
- $a eng
- 044 __
- $a sz
- 072 _7
- $a 613 $x Hygiena. Lidské zdraví $2 Konspekt $9 14 $7 sk136313
- 080 __
- $a 613.641 $2 MRF
- 080 __
- $a 664 $2 MRF
- 080 __
- $a 63 $2 MRF
- 110 2_
- $a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
- 245 10
- $a Wholesomeness of irradiated food : $b report of a joint FAO/IAEA/WHO expert committee
- 260 __
- $a Geneva : $b FAO : $b WHO, $c 1977
- 300 __
- $a 44 s. ; $c 20 cm
- 490 1_
- $a WHO Technical report series ; $v no. 604
- 490 1_
- $a FAO food and nutrition series ; $v 6
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
- 650 07
- $a radiační ochrana $7 nlk20040147809 $2 mednas
- 650 07
- $a ionizující záření $7 D011839 $2 czmesh
- 650 07
- $a záření gama $7 D005720 $2 czmesh
- 650 07
- $a relativní biologická účinnost $7 D012062 $2 czmesh
- 650 07
- $a radiobiologie $7 D011853 $2 czmesh
- 650 07
- $a bezpečnost potravin $7 D059022 $2 czmesh
- 650 07
- $a radioaktivní kontaminace potravin $7 D005507 $2 czmesh
- 650 07
- $a potraviny konzervované $7 D057141 $2 czmesh
- 650 07
- $a chemické jevy $7 D055598 $2 czmesh
- 650 07
- $a ozařování potravin $7 D005514 $2 czmesh
- 655 _4
- $a publikace WHO $7 nlk20040156070
- 655 _7
- $a zprávy $7 D016433 $2 czmesh
- 710 2_
- $a Organizace OSN pro výživu a zemědělství $7 kn20010710021
- 710 2_
- $a Mezinárodní agentura pro atomovou energii $7 kn20010711173
- 830 _0
- $a WHO Technical report series
- 830 _0
- $a FAO food and nutrition series
- 856 41
- $u http://whqlibdoc.who.int/trs/WHO_TRS_604.pdf $y plný text volně přístupný
- 910 __
- $a ABA008 $b K 38101/604 $y x
- 910 __
- $a ABE015 $b K 107/TRS 604 $y 1
- 990 __
- $a 20001010 $b ABA008
- 991 __
- $a 20220329093748 $b ABE015
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 63060 $s 69487
- BAS __
- $a NML $a 02 $a 12 $a 49
- BAS __
- $a 49
- LZP __
- $b 2014/87/18.12.2014