• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Hygiene du poisson et des fruits de mer : rapport d'un Comité d'experts de l'OMS réuni en coopération avec la FAO

Publikováno
Geneve : OMS, 1974
Edice
OMS Série de rapports techniques ; no. 550
Stránkování
66 s. : il.

Jazyk francouzština Země Švýcarsko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00070157

Bibl.: s. 64-66

Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura K 38102/550 [0] odepsáno
000      
01191nam 2200361 a 4500
001      
MED00070157
003      
CZ-PrNML
005      
20141219140439.0
008      
001103s1974 sz fre||
009      
BK
040    __
$a ABA008 $b cze $e AACR2
041    0_
$a fre
044    __
$a sz $c CH
072    _7
$x Hygiena. Lidské zdraví $a 613 $2 konspekt $7 sk136313
080    __
$a 664 $2 h
080    __
$a 63 $2 h
080    __
$a 612.39 $2 h
080    __
$a 613.2 $2 h
080    __
$a 613 $2 h
110    2_
$a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
245    10
$a Hygiene du poisson et des fruits de mer : $b rapport d'un Comité d'experts de l'OMS réuni en coopération avec la FAO
260    __
$a Geneve : $b OMS, $c 1974
300    __
$a 66 s. : $b il.
490    1_
$a OMS Série de rapports techniques ; $v no. 550
500    __
$a Bibl.: s. 64-66
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
650    07
$a hygiena $2 mednas $7 nlk20040147807
830    _0
$a OMS Série de rapports techniques
910    __
$a ABA008 $b K 38102/550 $y §
990    __
$a 20001108 $b ABA008
991    __
$a 20050409 $b ABA008
BAS    __
$a NML $a 02 $a 11 $a 49