červené maso [Red Meat]
- Termíny
-
hovězí maso
jehněčí maso
telecí maso
tmavé maso
-
Beef
Lamb Meat
Veal
Maso, jako je hovězí, kozí, vepřové nebo jehněčí, které obsahuje více myoglobinu než drůbež nebo mořské produkty.
Meat such as beef, goat, pork, or lamb which contains more MYOGLOBIN than POULTRY or SEAFOOD.
- DUI
- D000069466 MeSH Prohlížeč
- CUI
- M000605830
- Předchozí užití
- Meat (1975-2015)
- Historická pozn.
- 2016
- Veřejná pozn.
- 2016
Povolená podhesla
- AN
- analýza 5
- HI
- dějiny 0
- EC
- ekonomika 0
- CL
- klasifikace 0
- MI
- mikrobiologie 3
- ST
- normy 2
- PO
- otrava 0
- PS
- parazitologie 2
- AE
- škodlivé účinky 8
- SN
- statistika a číselné údaje 1
- TO
- toxicita 1
- RE
- účinky záření 0
- VI
- virologie 0
- SD
- zásobování a distribuce 0