• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Evaluation of certain veterinary drug residues in food : fifty-eight report of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

Publikováno
Geneva : WHO, 2002
Edice
WHO technical report series, ISSN 0512-3054 911
Stránkování
v, 66 s. : tab. ; 24 cm

Jazyk angličtina Země Švýcarsko

Typ dokumentu publikace WHO

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00097619
Odkazy

Knihovny.cz ISBN 92-4-120911-9

"A meeting of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives was held at Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) Headquarters, Rome, from 21 to 27 February 2002."

Bibliografie atd.

Literatura: s. 50-52

Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura K 61857/911 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Signatura 855/911, W 855/911 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
Další knihovny Detaily Služby
ABC004 ABC004 Signatura Y 00471/911
000      
02227nam 2200529 a 4500
001      
MED00097619
003      
CZ-PrNML
005      
20141219145158.0
008      
030307s2002 sz eng||
009      
BK
020    __
$a 92-4-120911-9 $q (brož.)
040    __
$a ABA008 $b cze $d ABE015 $e AACR2
041    0_
$a eng
044    __
$a sz $c CH
072    _7
$x Hygiena. Lidské zdraví $a 613 $2 konspekt $7 sk136313
080    __
$a 619 $2 h
080    __
$a 664 $2 h
080    __
$a 63 $2 h
080    __
$a 614.3 $2 h
080    __
$a 614:061.1(100) $2 h
110    2_
$a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. $b Meeting $n (58. : $d 2002 : $c Řím, Itálie) $7 nlk20030129603
245    10
$a Evaluation of certain veterinary drug residues in food : $b fifty-eight report of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
260    __
$a Geneva : $b WHO, $c 2002
300    __
$a v, 66 s. : $b tab. ; $c 24 cm
490    1_
$a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 911
500    __
$a "A meeting of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives was held at Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) Headquarters, Rome, from 21 to 27 February 2002."
504    __
$a Literatura: s. 50-52
650    07
$a Světová zdravotnická organizace $2 czmesh $7 D014944
650    07
$a veterinární léky $2 czmesh $7 D019155
650    07
$a rezidua léčiv $2 czmesh $7 D004350
650    07
$a kontaminace potravin $2 czmesh $7 D005506
650    07
$a veterinární lékařství $2 mednas $7 nlk20040147915
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
650    07
$a toxikologie $2 mednas $7 nlk20040148281
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
650    07
$a farmacie a farmakologie $2 mednas $7 nlk20040147252
650    07
$a veřejné zdravotnictví $2 mednas $7 nlk20040148357
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
655    _4
$a publikace WHO $7 nlk20040156070
710    2_
$a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives $7 nlk20030129601
710    2_
$a Organizace OSN pro výživu a zemědělství $7 kn20010710021
710    2_
$a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
830    _0
$a WHO technical report series, $x 0512-3054
910    __
$a ABA008 $b K 61857/911 $y x
910    __
$a ABE015 $b W 855/911 $b 855/911 $y 1
990    __
$a 20030214 $b ABA008
991    __
$a 20061130124749 $b ABE015
BAS    __
$a SKM $a 02 $a 49 $a 11 $a 27 $a MRG
BAS    __
$a NML $a 02 $a 30 $a 49 $a 11
BAS    __
$a OVI $a 02 $a 11 $a 30 $a 49 $a MRG
LZP    __
$a odf $b 31/13.2.2003