• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Health implications of acrylamide in food : report of a joint FAO/WHO consultation : WHO Headquarters, Geneva, Switzerland, 25-27 June 2002

Publikováno
Geneva : WHO : FAO, c2002
Edice
Food safety consultations
Stránkování
35 s. : tab. ; 34 cm

Jazyk angličtina Země Švýcarsko

Typ dokumentu kongresy, publikace WHO

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00100966
Odkazy

Knihovny.cz ISBN 92-4-156218-8

"Issued by the World Health Organization in collaboration witch the Food and Agriculture Organization of the United Nations."

Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura DT 6509 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Signatura W 1210 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
000      
02101nam 2200529 a 4500
001      
MED00100966
003      
CZ-PrNML
005      
20141219145819.0
008      
031016s2002 sz eng||
009      
BK
020    __
$a 92-4-156218-8 $q (brož.)
040    __
$a ABA008 $b cze $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a eng
044    __
$a sz $c CH
072    _7
$x Veřejné zdraví a hygiena $a 614 $2 konspekt $7 sk136314
080    __
$a 614:061.1(100) $2 h
080    __
$a 612.39 $2 h
080    __
$a 613.2 $2 h
080    __
$a 664 $2 h
080    __
$a 63 $2 h
080    __
$a 614.3 $2 h
111    2_
$a Joint FAO/WHO Consultation on Health Implications of Acrylamide in Food $d (2002 : $c Ženeva, Švýcarsko) $7 nlk20030145386
245    10
$a Health implications of acrylamide in food : $b report of a joint FAO/WHO consultation : WHO Headquarters, Geneva, Switzerland, 25-27 June 2002
260    __
$a Geneva : $b WHO : $b FAO, $c c2002
300    __
$a 35 s. : $b tab. ; $c 34 cm
490    1_
$a Food safety consultations
500    __
$a "Issued by the World Health Organization in collaboration witch the Food and Agriculture Organization of the United Nations."
650    07
$a akrylamid $2 czmesh $7 D020106
650    07
$a akrylamidy $x toxicita $2 czmesh $7 D000178
650    07
$a potraviny $2 czmesh $7 D005502
650    07
$a kontaminace potravin $2 czmesh $7 D005506
650    07
$a veřejné zdravotnictví $2 mednas $7 nlk20040148357
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
650    07
$a toxikologie $2 mednas $7 nlk20040148281
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
650    07
$a environmentální vědy $2 mednas $7 nlk20050172712
650    07
$a chemie, klinická chemie $2 mednas $7 nlk20040147810
650    07
$a veřejné zdravotnictví $2 mednas $7 nlk20040148357
655    _7
$a kongresy $2 czmesh $7 D016423
655    _4
$a publikace WHO $7 nlk20040156070
710    2_
$a Světová zdravotnická organizace. $b Food Safety Programme $7 nlk20030145387
710    2_
$a Organizace OSN pro výživu a zemědělství $7 kn20010710021
710    2_
$a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
830    _0
$a Food safety consultations
910    __
$a ABA008 $b DT 6509 $y x
910    __
$a ABE015 $b W 1210 $y 1
990    __
$a 20030626 $b ABA008
991    __
$a 20101022113923 $b SK
BAS    __
$a NML $a 02 $a 30 $a 49 $a 14
LZP    __
$b 116/20.6.2003 $a odf