-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Health implications of acrylamide in food : report of a joint FAO/WHO consultation : WHO Headquarters, Geneva, Switzerland, 25-27 June 2002
- Publikováno
- Geneva : WHO : FAO, c2002
- Edice
- Food safety consultations
- Stránkování
- 35 s. : tab. ; 34 cm
Jazyk angličtina Země Švýcarsko
Typ dokumentu kongresy, publikace WHO
Knihovny.cz ISBN
92-4-156218-8
"Issued by the World Health Organization in collaboration witch the Food and Agriculture Organization of the United Nations."
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Signatura DT 6509 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
|||||||
NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Signatura W 1210 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
- 000
- 02101nam 2200529 a 4500
- 001
- MED00100966
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20141219145819.0
- 008
- 031016s2002 sz eng||
- 009
- BK
- 020 __
- $a 92-4-156218-8 $q (brož.)
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $d ABA008 $e AACR2
- 041 0_
- $a eng
- 044 __
- $a sz $c CH
- 072 _7
- $x Veřejné zdraví a hygiena $a 614 $2 konspekt $7 sk136314
- 080 __
- $a 614:061.1(100) $2 h
- 080 __
- $a 612.39 $2 h
- 080 __
- $a 613.2 $2 h
- 080 __
- $a 664 $2 h
- 080 __
- $a 63 $2 h
- 080 __
- $a 614.3 $2 h
- 111 2_
- $a Joint FAO/WHO Consultation on Health Implications of Acrylamide in Food $d (2002 : $c Ženeva, Švýcarsko) $7 nlk20030145386
- 245 10
- $a Health implications of acrylamide in food : $b report of a joint FAO/WHO consultation : WHO Headquarters, Geneva, Switzerland, 25-27 June 2002
- 260 __
- $a Geneva : $b WHO : $b FAO, $c c2002
- 300 __
- $a 35 s. : $b tab. ; $c 34 cm
- 490 1_
- $a Food safety consultations
- 500 __
- $a "Issued by the World Health Organization in collaboration witch the Food and Agriculture Organization of the United Nations."
- 650 07
- $a akrylamid $2 czmesh $7 D020106
- 650 07
- $a akrylamidy $x toxicita $2 czmesh $7 D000178
- 650 07
- $a potraviny $2 czmesh $7 D005502
- 650 07
- $a kontaminace potravin $2 czmesh $7 D005506
- 650 07
- $a veřejné zdravotnictví $2 mednas $7 nlk20040148357
- 650 07
- $a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
- 650 07
- $a toxikologie $2 mednas $7 nlk20040148281
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
- 650 07
- $a environmentální vědy $2 mednas $7 nlk20050172712
- 650 07
- $a chemie, klinická chemie $2 mednas $7 nlk20040147810
- 650 07
- $a veřejné zdravotnictví $2 mednas $7 nlk20040148357
- 655 _7
- $a kongresy $2 czmesh $7 D016423
- 655 _4
- $a publikace WHO $7 nlk20040156070
- 710 2_
- $a Světová zdravotnická organizace. $b Food Safety Programme $7 nlk20030145387
- 710 2_
- $a Organizace OSN pro výživu a zemědělství $7 kn20010710021
- 710 2_
- $a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
- 830 _0
- $a Food safety consultations
- 910 __
- $a ABA008 $b DT 6509 $y x
- 910 __
- $a ABE015 $b W 1210 $y 1
- 990 __
- $a 20030626 $b ABA008
- 991 __
- $a 20101022113923 $b SK
- BAS __
- $a NML $a 02 $a 30 $a 49 $a 14
- LZP __
- $b 116/20.6.2003 $a odf