- 
             Je něco špatně v tomto záznamu ?
 
Evaluation of certain food additives : sixty-fifth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- Publikováno
 - Geneva : WHO, 2006
 
- Edice
 - WHO technical report series, ISSN 0512-3054 934
 
- Stránkování
 - vii, 145 s. : tab. ; 24 cm
 
Jazyk angličtina Země Švýcarsko
Typ dokumentu publikace WHO
Perzistentní odkaz  
   https://www.medvik.cz/link/MED00152984
    
    Knihovny.cz ISBN 
           
             92-4-120934-8
             
           
         
      
- MeSH
 - chuťové esence analýza toxicita MeSH
 - hodnocení rizik MeSH
 - potravinářské přísady analýza toxicita MeSH
 
- Konspekt
 - Potravinářský průmysl
 - NLK Obory
 - zemědělství a potravinářství
 - nutriční terapie, dietoterapie a výživa
 - toxikologie
 - NLK Publikační typ
 - publikace WHO
 
            
              Bibliografie atd.
            
            
      Obsahuje literaturu
| Vlastník | Detaily | Služby | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| NLK | NLK Signatura K 61857/934 [1] | ||||||
      
 
          Nahrávání dat ...
         
       | 
  |||||||
| NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/934 [1] | ||||||
      
 
          Nahrávání dat ...
         
       | 
  |||||||
- 000
 - 00000nam 2200000 a 4500
 
- 001
 - MED00152984
 
- 003
 - CZ-PrNML
 
- 005
 - 20141219163116.0
 
- 008
 - 061018s2006 sz e eng||
 
- 009
 - BK
 
- 020 __
 - $a 92-4-120934-8 $q (brož.)
 
- 040 __
 - $a ABA008 $b cze $d ABE015 $e AACR2
 
- 041 0_
 - $a eng
 
- 044 __
 - $a sz $c CH
 
- 072 _7
 - $x Potravinářský průmysl $a 664 $2 Konspekt $7 sk136412
 
- 080 __
 - $a 663/664 $2 h
 
- 080 __
 - $a 612.39 $2 h
 
- 080 __
 - $a 613.2 $2 h
 
- 080 __
 - $a 614 $2 h
 
- 080 __
 - $a 615.9 $2 h
 
- 080 __
 - $a 615.099 $2 h
 
- 080 __
 - $a 616-099 $2 h
 
- 110 2_
 - $a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. $b Meeting $n (65. : $d 2005 : $c Ženeva, Švýcarsko) $7 xx0059211
 
- 245 10
 - $a Evaluation of certain food additives : $b sixty-fifth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
 
- 260 __
 - $a Geneva : $b WHO, $c 2006
 
- 300 __
 - $a vii, 145 s. : $b tab. ; $c 24 cm
 
- 490 1_
 - $a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 934
 
- 504 __
 - $a Obsahuje literaturu
 
- 650 07
 - $a potravinářské přísady $x analýza $x toxicita $2 czmesh $7 D005503
 
- 650 07
 - $a chuťové esence $x analýza $x toxicita $2 czmesh $7 D005421
 
- 650 07
 - $a hodnocení rizik $2 czmesh $7 D018570
 
- 650 07
 - $a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
 
- 650 07
 - $a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
 
- 650 07
 - $a toxikologie $2 mednas $7 nlk20040148281
 
- 655 _4
 - $a publikace WHO $7 nlk20040156070
 
- 710 2_
 - $a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
 
- 830 _0
 - $a WHO technical report series
 
- 910 __
 - $a ABA008 $b K 61857/934 $y x
 
- 910 __
 - $b W 855/934 $a ABE015 $y 2
 
- 990 __
 - $a 20061018104905 $b ABA008
 
- 991 __
 - $a 20110324113948 $b ABE015
 
- 999 __
 - $a ok $b medvik21 $g 134517 $s 153053
 
- BAS __
 - $a 02 $a 11 $a 30 $a 49
 
- LZP __
 - $b 205/18.10.2006