• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Evaluation of certain contaminants in food : seventy-second report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

Publikováno
Geneva : World Health Organization, 2011
Edice
WHO technical report series, ISSN 0512-3054 959
Stránkování
viii, 105 s. : tab. ; 24 cm

Jazyk angličtina Země Švýcarsko

Typ dokumentu publikace WHO

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00174993

This report represents the conclusions of a Joint FAO/WHO Expert Committee convened to evaluate the safety of various food contaminants, with the aim to advise on risk management options for the purpose of public health protection.The first part of the report contains a general discussion of the principles governing the toxicological evaluation of contaminants and assessments of dietary exposure. A summary follows of the Committee\'s evaluations of technical, toxicological and dietary exposure data for certain food contaminants: acrylamide, arsenic, deoxynivalenol, furan, mercury and perchlorate.Annexed to the report are tables summarizing the Committee\'s recommendations for dietary exposures and toxicological evaluations of the food contaminants considered.

Bibliografie atd.

Obsahuje bibliografické odkazy

Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura K 61857/959 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/959 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
000      
00000nam 2200000 a 4500
001      
MED00174993
003      
CZ-PrNML
005      
20170724081459.0
008      
061121s2011 sz u engu|
009      
BK
020    __
$a 978-92-4-120959-5 $q (brož.)
040    __
$a ABA008 $b cze $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a eng
044    __
$a sz $c CH
072    _7
$x Potravinářský průmysl $a 664 $2 Konspekt $7 sk136412
080    __
$a 615.9 $2 h
080    __
$a 615.099 $2 h
080    __
$a 616-099 $2 h
080    __
$a 663/664 $2 h
110    2_
$a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. $b Meeting $n (72. : $d 2010 : $c Řím, Itálie) $7 xx0139026
245    10
$a Evaluation of certain contaminants in food : $b seventy-second report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
260    __
$a Geneva : $b World Health Organization, $c 2011
300    __
$a viii, 105 s. : $b tab. ; $c 24 cm
490    1_
$a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 959
504    __
$a Obsahuje bibliografické odkazy
650    07
$a kontaminace potravin $x analýza $2 czmesh $7 D005506
650    07
$a akrylamidy $x toxicita $2 czmesh $7 D000178
650    07
$a arsen $x toxicita $2 czmesh $7 D001151
650    07
$a trichotheceny $x toxicita $2 czmesh $7 D014255
650    07
$a furany $x toxicita $2 czmesh $7 D005663
650    07
$a rtuť $x toxicita $2 czmesh $7 D008628
650    07
$a perchloráty $x toxicita $2 czmesh $7 D010472
650    07
$a hodnocení rizik $2 czmesh $7 D018570
650    07
$a toxikologie $2 mednas $7 nlk20040148281
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
655    _4
$a publikace WHO $7 nlk20040156070
830    _0
$a WHO technical report series
856    4_
$u http://whqlibdoc.who.int/trs/WHO_TRS_959_eng.pdf $y domovská stránka časopisu - plný text volně přístupný
910    __
$y 7 $a ABA008 $b K 61857/959
910    __
$a ABE015 $b W 855/959 $y 1
990    __
$a 20110530100058 $b ABA008
991    __
$a 20170724081958 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 856491 $s 179028
BAS    __
$a 01 $a 11 $a 30
LZP    __
$b 79/30.5.2011