-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Evaluation of certain contaminants in food : seventy-second report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- Publikováno
- Geneva : World Health Organization, 2011
- Edice
- WHO technical report series, ISSN 0512-3054 959
- Stránkování
- viii, 105 s. : tab. ; 24 cm
Jazyk angličtina Země Švýcarsko
Typ dokumentu publikace WHO
Knihovny.cz ISBN
978-92-4-120959-5
domovská stránka časopisu - plný text volně přístupný
- MeSH
- akrylamidy toxicita MeSH
- arsen toxicita MeSH
- furany toxicita MeSH
- hodnocení rizik MeSH
- kontaminace potravin analýza MeSH
- perchloráty toxicita MeSH
- rtuť toxicita MeSH
- trichotheceny toxicita MeSH
- Konspekt
- Potravinářský průmysl
- NLK Obory
- toxikologie
- zemědělství a potravinářství
- NLK Publikační typ
- publikace WHO
This report represents the conclusions of a Joint FAO/WHO Expert Committee convened to evaluate the safety of various food contaminants, with the aim to advise on risk management options for the purpose of public health protection.The first part of the report contains a general discussion of the principles governing the toxicological evaluation of contaminants and assessments of dietary exposure. A summary follows of the Committee\'s evaluations of technical, toxicological and dietary exposure data for certain food contaminants: acrylamide, arsenic, deoxynivalenol, furan, mercury and perchlorate.Annexed to the report are tables summarizing the Committee\'s recommendations for dietary exposures and toxicological evaluations of the food contaminants considered.
Obsahuje bibliografické odkazy
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Signatura K 61857/959 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
|||||||
NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/959 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
- 000
- 00000nam 2200000 a 4500
- 001
- MED00174993
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20170724081459.0
- 008
- 061121s2011 sz u engu|
- 009
- BK
- 020 __
- $a 978-92-4-120959-5 $q (brož.)
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $d ABA008 $e AACR2
- 041 0_
- $a eng
- 044 __
- $a sz $c CH
- 072 _7
- $x Potravinářský průmysl $a 664 $2 Konspekt $7 sk136412
- 080 __
- $a 615.9 $2 h
- 080 __
- $a 615.099 $2 h
- 080 __
- $a 616-099 $2 h
- 080 __
- $a 663/664 $2 h
- 110 2_
- $a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. $b Meeting $n (72. : $d 2010 : $c Řím, Itálie) $7 xx0139026
- 245 10
- $a Evaluation of certain contaminants in food : $b seventy-second report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- 260 __
- $a Geneva : $b World Health Organization, $c 2011
- 300 __
- $a viii, 105 s. : $b tab. ; $c 24 cm
- 490 1_
- $a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 959
- 504 __
- $a Obsahuje bibliografické odkazy
- 650 07
- $a kontaminace potravin $x analýza $2 czmesh $7 D005506
- 650 07
- $a akrylamidy $x toxicita $2 czmesh $7 D000178
- 650 07
- $a arsen $x toxicita $2 czmesh $7 D001151
- 650 07
- $a trichotheceny $x toxicita $2 czmesh $7 D014255
- 650 07
- $a furany $x toxicita $2 czmesh $7 D005663
- 650 07
- $a rtuť $x toxicita $2 czmesh $7 D008628
- 650 07
- $a perchloráty $x toxicita $2 czmesh $7 D010472
- 650 07
- $a hodnocení rizik $2 czmesh $7 D018570
- 650 07
- $a toxikologie $2 mednas $7 nlk20040148281
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
- 655 _4
- $a publikace WHO $7 nlk20040156070
- 830 _0
- $a WHO technical report series
- 856 4_
- $u http://whqlibdoc.who.int/trs/WHO_TRS_959_eng.pdf $y domovská stránka časopisu - plný text volně přístupný
- 910 __
- $y 7 $a ABA008 $b K 61857/959
- 910 __
- $a ABE015 $b W 855/959 $y 1
- 990 __
- $a 20110530100058 $b ABA008
- 991 __
- $a 20170724081958 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 856491 $s 179028
- BAS __
- $a 01 $a 11 $a 30
- LZP __
- $b 79/30.5.2011