-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- Publikováno
- Geneva : World Health Organization, 2011
- Edice
- WHO technical report series, ISSN 0512-3054 960
- Stránkování
- vii, 226 s. : il., tab. ; 24 cm
Jazyk angličtina Země Švýcarsko
Typ dokumentu publikace WHO
Knihovny.cz ISBN
978-92-4-120960-1
domovská stránka časopisu - plný text volně přístupný
- MeSH
- chuťové esence toxicita MeSH
- dieta škodlivé účinky MeSH
- hodnocení rizik MeSH
- potravinářské přísady analýza toxicita MeSH
- Konspekt
- Potravinářský průmysl
- NLK Obory
- zemědělství a potravinářství
- NLK Publikační typ
- publikace WHO
Obsahuje literaturu
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Signatura K 61857/960 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
|||||||
NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/960 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
- 000
- 00000nam 2200000 a 4500
- 001
- MED00174995
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20141219172958.0
- 008
- 110601s2011 sz yyy 000 0 eng||
- 009
- BK
- 020 __
- $a 978-92-4-120960-1 $q (brož.)
- 035 __
- $a (DE-599)GBV661091910
- 040 __
- $a GyGoGBV $b cze $d ABE015 $e AACR2
- 041 0_
- $a eng
- 044 __
- $a sz $c CH
- 072 _7
- $x Potravinářský průmysl $a 664 $2 Konspekt $7 sk136412
- 080 __
- $a 612.39 $2 h
- 080 __
- $a 613.2 $2 h
- 245 00
- $a Evaluation of certain food additives and contaminants : $b seventy-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- 260 __
- $a Geneva : $b World Health Organization, $c 2011
- 300 __
- $a vii, 226 s. : $b il., tab. ; $c 24 cm
- 490 1_
- $a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 960
- 504 __
- $a Obsahuje literaturu
- 650 07
- $a potravinářské přísady $x analýza $x toxicita $2 czmesh $7 D005503
- 650 07
- $a chuťové esence $x toxicita $2 czmesh $7 D005421
- 650 07
- $a dieta $x škodlivé účinky $2 czmesh $7 D004032
- 650 07
- $a hodnocení rizik $2 czmesh $7 D018570
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
- 655 _4
- $a publikace WHO $7 nlk20040156070
- 710 2_
- $a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. $b Meeting $n (73. : $d 2010 : $c Ženava, Švýcarsko) $7 xx0139030
- 830 _0
- $a WHO technical report series
- 856 4_
- $u http://whqlibdoc.who.int/trs/WHO_TRS_960_eng.pdf $y domovská stránka časopisu - plný text volně přístupný
- 910 __
- $a ABA008 $b K 61857/960 $y 7
- 910 __
- $a ABE015 $b W 855/960 $y 1
- 990 __
- $a 20110530100504 $b ABA008
- 991 __
- $a 20110913130210 $b ABE015
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 856493 $s 179030
- BAS __
- $a 01 $a 11 $a 30
- BAS __
- $a 30 $a 49
- LZP __
- $b 79/30.5.2011