• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Obiloviny v lidské výživě : stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku

Dana Gabrovská, Ilona Hálová, Diana Chrpová, Jarmila Ouhrabková, Marcela Sluková, Slavomíra Vavreinová, Oldřich Faměra, Pavel Kohout, Jan Pánek, Pavel Skřivan

Publikováno
Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015
Vydání
1. vydání
Edice
Publikace České technologické platformy pro potraviny
Stránkování
50 stran : barevné ilustrace ; 30 cm

Jazyk čeština Země Česko

Typ dokumentu informační publikace

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00187656
Odkazy

Knihovny.cz ISBN 978-80-87250-28-0
Knihovny.cz ČNB cnb002766252

Obiloviny v lidské výživě 2015

Název z obálky

Bibliografie atd.

Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy

Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura DT 11167 [2]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
000      
00000nam a2200000 i 4500
001      
MED00187656
003      
CZ-PrNML
005      
20160404144931.0
007      
ta
008      
160303s2015 xr oa e 000 0|cze||
009      
BK
015    __
$a cnb002766252
020    __
$a 978-80-87250-28-0 $q (FORSAPI ; $q brožováno)
035    __
$a (OCoLC)939571484
040    __
$a ABA001 $b cze $d ABA008 $e rda
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
072    _7
$a 633 $x Rostlinná výroba $2 Konspekt $9 24 $7 sk136476
080    __
$a 633.1 $2 MRF
080    __
$a 641.55:633.1 $2 MRF
080    __
$a 664.236 $2 MRF
080    __
$a (048.8) $2 MRF
100    1_
$a Gabrovská, Dana $7 uzp2010572845 $4 aut
245    10
$a Obiloviny v lidské výživě : $b stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku / $c Dana Gabrovská, Ilona Hálová, Diana Chrpová, Jarmila Ouhrabková, Marcela Sluková, Slavomíra Vavreinová, Oldřich Faměra, Pavel Kohout, Jan Pánek, Pavel Skřivan
246    3_
$a Obiloviny v lidské výživě 2015
250    __
$a 1. vydání
264    _1
$a Praha : $b Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, $c 2015
300    __
$a 50 stran : $b barevné ilustrace ; $c 30 cm
336    __
$a text $b txt $2 rdacontent
337    __
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    __
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
490    1_
$a Publikace České technologické platformy pro potraviny
500    __
$a Název z obálky
504    __
$a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
650    07
$a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $7 nlk20040148352 $2 mednas
650    07
$a fyziologie výživy $7 D009747 $2 czmesh
650    07
$a zemědělské plodiny $7 D018556 $2 czmesh
650    07
$a chléb $7 D001939 $2 czmesh
650    07
$a bezlepková dieta $7 D055050 $2 czmesh
655    _4
$a informační publikace $7 nlk20040155143
700    1_
$a Hálová, Ilona $7 xx0201758 $4 aut
700    1_
$a Chrpová, Diana $7 xx0109888 $4 aut
700    1_
$a Ouhrabková, Jarmila $7 uzp2010572850 $4 aut
700    1_
$a Sluková, Marcela $7 xx0139391 $4 aut
700    1_
$a Vavreinová, Slavomíra, $d 1946- $7 xx0038909 $4 aut
700    1_
$a Faměra, Oldřich $7 uzp2011655132 $4 aut
700    1_
$a Kohout, Pavel, $d 1962- $7 xx0000566 $4 aut
700    1_
$a Pánek, Jan, $d 1955- $7 ola2003197902 $4 aut
700    1_
$a Skřivan, Pavel $7 xx0023308 $4 aut
710    2_
$a Česká technologická platforma pro potraviny $7 kn20090618008 $4 pbl
830    _0
$a Publikace České technologické platformy pro potraviny
910    __
$a ABA008 $b DT 11167 $y 6
990    __
$a 20160205131745 $b ABA008
991    __
$a 20160404145007 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 1106273 $s 201727
BAS    __
$a 30
LZP    __
$b 27.18.2.2016