-
Something wrong with this record ?
Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla
Andy Brunning ; překlad: Petr Somogyi
- Published
- Praha : Grada Publishing, a.s., 2019
- Edition
- První vydání
- Pagination
- 152 stran : ilustrace ; 17 x 19 cm
Language Czech Country Czech Republic
Document type Popular Work
Knihovny.cz ISBN
978-80-271-0773-5
Knihovny.cz NBN
cnb003047592
- MeSH
- Food Analysis MeSH
- Nutritional Physiological Phenomena MeSH
- Food toxicity MeSH
- Diet, Healthy MeSH
- Publication type
- Popular Work MeSH
- Conspectus
- Hygiena. Lidské zdraví
- NML Fields
- zemědělství a potravinářství
Kniha se zabývá chemickými a fyzikálními pochody, které se skrývají za různými vlastnostmi běžných potravin a nápojů.
Obálkový podnázev: + 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla
Bibliography, etc.Obsahuje literaturu
Owner | Details | Services | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Shelf no. K 93139 [1] | ||||||
Loading data ...
|
- 000
- 00000nam a2200000 i 4500
- 001
- MED00196820
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20190102131929.0
- 007
- ta
- 008
- 181211s2019 xr ado e 000 0|cze||
- 009
- BK
- 015 __
- $a cnb003047592
- 020 __
- $a 978-80-271-0773-5 $q (brožováno)
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $d ABA008 $e rda
- 041 1_
- $a cze $h eng
- 044 __
- $a xr
- 072 _7
- $a 613 $x Hygiena. Lidské zdraví $2 Konspekt $9 14 $7 sk136313
- 100 1_
- $a Brunning, Andy $7 mzk20181017760 $4 aut
- 240 00
- $a Why Does Asparagus Make Your Wee Smell?. $l Česky
- 245 10
- $a Proč pláčeme při krájení cibule? : $b plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla / $c Andy Brunning ; překlad: Petr Somogyi
- 250 __
- $a První vydání
- 264 _1
- $a Praha : $b Grada Publishing, a.s., $c 2019
- 300 __
- $a 152 stran : $b ilustrace ; $c 17 x 19 cm
- 336 __
- $a text $b txt $2 rdacontent
- 337 __
- $a bez média $b n $2 rdamedia
- 338 __
- $a svazek $b nc $2 rdacarrier
- 500 __
- $a Obálkový podnázev: + 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla
- 504 __
- $a Obsahuje literaturu
- 520 __
- $a Kniha se zabývá chemickými a fyzikálními pochody, které se skrývají za různými vlastnostmi běžných potravin a nápojů.
- 650 07
- $a potraviny $x toxicita $7 D005502 $2 czmesh
- 650 07
- $a analýza potravin $7 D005504 $2 czmesh
- 650 07
- $a zdravá strava $7 D000072001 $2 czmesh
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
- 650 07
- $a fyziologie výživy $7 D009747 $2 czmesh
- 655 _7
- $a populární práce $7 D020496 $2 czmesh
- 700 1_
- $a Somogyi, Petr $7 jx20090604021 $4 trl
- 910 __
- $a ABA008 $b K 93139 $y 6
- 990 __
- $a 20181129124350 $b ABA008
- 991 __
- $a 20190102132122 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 1355018 $s 212325
- BAS __
- $a 30
- LZP __
- $b 217/4.12.2018