• Something wrong with this record ?

Natural sources of flavourings : report No. 2

Council of Europe

Published
Strasbourg : Council of Europe Publishing, [2007]
©2007
Pagination
189 stran ; 25 cm

Language English Country France

Document type Handbook

Links

Knihovny.cz ISBN 978-92-871-6156-7

This is the second of reports and provides safety-in-use evaluation of 60 source materials.

Bibliography, etc.

Obsahuje rejstřík

Owner Details Services
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Shelf no. K 12857 [1]
Volume Location Shelf no. Status Order
Loading data ...
000      
00000nam a2200000 i 4500
001      
MED00199321
003      
CZ-PrNML
005      
20190621091807.0
007      
ta
008      
190606s2007 fr e i001 0|eng||
009      
BK
020    __
$a 978-92-871-6156-7 $q (vázáno)
040    __
$a ABE015 $b cze $d ABE015 $e rda
041    0_
$a eng
044    __
$a fr
072    _7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19 $7 sk136412
110    2_
$a Rada Evropy $7 kn20010711370
245    10
$a Natural sources of flavourings : $b report No. 2 / $c Council of Europe
264    _1
$a Strasbourg : $b Council of Europe Publishing, $c [2007]
264    _4
$c ©2007
300    __
$a 189 stran ; $c 25 cm
336    __
$a text $b txt $2 rdacontent
337    __
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    __
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
504    __
$a Obsahuje rejstřík
520    __
$a This is the second of reports and provides safety-in-use evaluation of 60 source materials.
650    07
$a chuťové esence $7 D005421 $2 czmesh
650    07
$a potravinářské přísady $7 D005503 $2 czmesh
650    07
$a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
655    _7
$a příručky $7 D020479 $2 czmesh
910    __
$a ABE015 $b K 12857 $y 1
990    __
$a 20190604092857 $b ABE015
991    __
$a 20190621091940 $b ABE015
999    __
$a ok $b medvik21 $g 1411642 $s 215213
BAS    __
$a 30
LZP    __
$b 2019/30/3.6.2019