• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Prevence onemocnění z potravin

Jolana Rambousková, Dana Hrnčířová

Publikováno
Praha : Ministerstvo zemědělství, 2008
Stránkování
14 stran : ilustrace ; 30 cm

Jazyk čeština Země Česko

Typ dokumentu brožury, populární práce

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00207677

Brožura se zaměřuje na bakteriální, virová a parazitická onemocnění z potravin a na jejich prevenci. Určeno široké veřejnosti.

Pod názvem: Ministerstvo zemědělství, Informační centrum bezpečnosti potravin, 3. lékařská fakulta Univerzity Karlovy

Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura DT 12497 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
000      
00000nam a2200000 i 4500
001      
MED00207677
003      
CZ-PrNML
005      
20210826110500.0
007      
ta
008      
210816s2008 xr aod e 000 0|cze||
009      
BK
020    __
$q (Brožováno)
040    __
$a ABA009 $b cze $d ABA008 $e rda
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
072    _7
$a 614 $x Veřejné zdraví a hygiena $2 Konspekt $9 14
100    1_
$a Rambousková, Jolana $d 1959- $7 xx0083085 $4 aut
245    10
$a Prevence onemocnění z potravin / $c Jolana Rambousková, Dana Hrnčířová
264    _1
$a Praha : $b Ministerstvo zemědělství, $c 2008
300    __
$a 14 stran : $b ilustrace ; $c 30 cm
336    __
$a text $b txt $2 rdacontent
337    __
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    __
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
500    __
$a Pod názvem: Ministerstvo zemědělství, Informační centrum bezpečnosti potravin, 3. lékařská fakulta Univerzity Karlovy
520    __
$a Brožura se zaměřuje na bakteriální, virová a parazitická onemocnění z potravin a na jejich prevenci. Určeno široké veřejnosti.
650    07
$a preventivní medicína $7 nlk20050173135 $2 mednas
650    07
$a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
650    07
$a bakteriální infekce $x prevence a kontrola $7 D001424 $2 czmesh
650    07
$a virové nemoci $x prevence a kontrola $7 D014777 $2 czmesh
650    07
$a parazitární nemoci $x prevence a kontrola $7 D010272 $2 czmesh
650    07
$a primární prevence $7 D011322 $2 czmesh
650    07
$a kontaminace potravin $x prevence a kontrola $7 D005506 $2 czmesh
650    07
$a zdravá strava $7 D000072001 $2 czmesh
650    07
$a fyziologie výživy $7 D009747 $2 czmesh
655    _4
$a brožury $7 nlk-pt17
655    _7
$a populární práce $7 D020496 $2 czmesh
700    1_
$a Hrnčířová, Dana $7 xx0083083 $4 aut
710    1_
$a Česko. $b Ministerstvo zemědělství $7 kn20010725025
710    2_
$a Ústav zemědělských a potravinářských informací. $b Informační centrum bezpečnosti potravin $7 xx0031305 $4 aut
710    2_
$a Univerzita Karlova. $b Lékařská fakulta, 3. $7 kn20010709368 $4 aut
910    __
$a ABA008 $b DT 12497 $y 6
990    __
$a 20210805101241 $b ABA008
991    __
$a 20210826110458 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 1679974 $s 224390
BAS    __
$a 30
LZP    __
$c NLK120 $b 108/14.7.2021