• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Obrazová analýza jako objektivní metoda hodnocení střídy pečiva

Ivan Švec, Marie Hrušková, Marie Krpálková, Marta Kostelanská

. 2009 ; 103 (9) : 776.

Status neindexováno Jazyk čeština Země Česko

Typ dokumentu abstrakty

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc09004660

5th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience 2009, Praha, 11.-13.11.2009

000      
00000naa 2200000 a 4500
001      
bmc09004660
003      
CZ-PrNML
005      
20111210153918.0
008      
091204s2009 xr e cze||
009      
PC
040    __
$a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Švec, Ivan. $7 uzp2005314331
245    10
$a Obrazová analýza jako objektivní metoda hodnocení střídy pečiva / $c Ivan Švec, Marie Hrušková, Marie Krpálková, Marta Kostelanská
314    __
$a VŠCHT, Praha
500    __
$a 5th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience 2009, Praha, 11.-13.11.2009
590    __
$a NEINDEXOVÁNO
655    _2
$a abstrakty $7 D020504
700    1_
$a Hrušková, Marie. $7 xx0023303
700    1_
$a Krpálková, Marie. $7 _AN041595
700    1_
$a Kostelanská, Marta. $7 _AN041596
773    0_
$w MED00011010 $t Chemické listy $g Roč. 103, č. 9 (2009), s. 776 $x 0009-2770
856    41
$u http://chemicke-listy.cz/docs/full/2009_09_755-781.pdf $y plný text volně přístupný
910    __
$a ABA008 $b B 1918 $c 395 $y 9
990    __
$a 20091201083418 $b ABA008
991    __
$a 20091204105327 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 700477 $s 562893
BAS    __
$a 6
BMC    __
$a 2009 $b 103 $c 9 $d 776 $i 0009-2770 $m Chemické listy $x MED00011010
LZP    __
$a 2009-63/vtbi

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...