-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Obrazová analýza jako objektivní metoda hodnocení střídy pečiva
Ivan Švec, Marie Hrušková, Marie Krpálková, Marta Kostelanská
Status neindexováno Jazyk čeština Země Česko
Typ dokumentu abstrakty
5th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience 2009, Praha, 11.-13.11.2009
- 000
- 00000naa 2200000 a 4500
- 001
- bmc09004660
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20111210153918.0
- 008
- 091204s2009 xr e cze||
- 009
- PC
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Švec, Ivan. $7 uzp2005314331
- 245 10
- $a Obrazová analýza jako objektivní metoda hodnocení střídy pečiva / $c Ivan Švec, Marie Hrušková, Marie Krpálková, Marta Kostelanská
- 314 __
- $a VŠCHT, Praha
- 500 __
- $a 5th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience 2009, Praha, 11.-13.11.2009
- 590 __
- $a NEINDEXOVÁNO
- 655 _2
- $a abstrakty $7 D020504
- 700 1_
- $a Hrušková, Marie. $7 xx0023303
- 700 1_
- $a Krpálková, Marie. $7 _AN041595
- 700 1_
- $a Kostelanská, Marta. $7 _AN041596
- 773 0_
- $w MED00011010 $t Chemické listy $g Roč. 103, č. 9 (2009), s. 776 $x 0009-2770
- 856 41
- $u http://chemicke-listy.cz/docs/full/2009_09_755-781.pdf $y plný text volně přístupný
- 910 __
- $a ABA008 $b B 1918 $c 395 $y 9
- 990 __
- $a 20091201083418 $b ABA008
- 991 __
- $a 20091204105327 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 700477 $s 562893
- BAS __
- $a 6
- BMC __
- $a 2009 $b 103 $c 9 $d 776 $i 0009-2770 $m Chemické listy $x MED00011010
- LZP __
- $a 2009-63/vtbi