Detail
Článek
Článek online
FT
Medvik - BMČ
  • Je něco špatně v tomto záznamu ?

Tepelná úprava pokrmů a zdraví

Stanislav Hrubý

. 2009 ; 64 (3) : 58-59.

Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc09006010

Digitální knihovna NLK
Zdroj

E-zdroje Online
000      
00000naa 2200000 a 4500
001      
bmc09006010
003      
CZ-PrNML
005      
20111210154316.0
008      
091222s2009 xr e cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Hrubý, Stanislav, $d 1929-2009 $7 jk01042977
245    10
$a Tepelná úprava pokrmů a zdraví / $c Stanislav Hrubý
314    __
$a Katedra hygieny a epidemiologie, IPVZ, Praha
650    _2
$a průmysl zpracování potravin $x metody $7 D005525
650    _2
$a vaření $7 D003296
650    _2
$a mikroživiny $7 D018977
650    _2
$a biopotraviny $7 D058870
773    0_
$w MED00011119 $t Výživa a potraviny $g Roč. 64, č. 3 (2009), s. 58-59 $x 1211-846X
856    41
$u https://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2015/09/vyziva-3-2009.pdf $y plný text volně přístupný
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 7
990    __
$a 20091220065840 $b ABA008
991    __
$a 20110208155719 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 701825 $s 564251
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2009 $b 64 $c 3 $d 58-59 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
LZP    __
$a 2009-65/vtjt

Najít záznam

Citační ukazatele

Pouze přihlášení uživatelé

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...