-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Tepelná úprava pokrmů a zdraví
Stanislav Hrubý
Výživa a potraviny.
2009 ;
64 (3) :
58-59.
Jazyk čeština Země Česko
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc09006010
- 000
- 00000naa 2200000 a 4500
- 001
- bmc09006010
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20111210154316.0
- 008
- 091222s2009 xr e cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Hrubý, Stanislav, $d 1929-2009 $7 jk01042977
- 245 10
- $a Tepelná úprava pokrmů a zdraví / $c Stanislav Hrubý
- 314 __
- $a Katedra hygieny a epidemiologie, IPVZ, Praha
- 650 _2
- $a průmysl zpracování potravin $x metody $7 D005525
- 650 _2
- $a vaření $7 D003296
- 650 _2
- $a mikroživiny $7 D018977
- 650 _2
- $a biopotraviny $7 D058870
- 773 0_
- $w MED00011119 $t Výživa a potraviny $g Roč. 64, č. 3 (2009), s. 58-59 $x 1211-846X
- 856 41
- $u https://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2015/09/vyziva-3-2009.pdf $y plný text volně přístupný
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 7
- 990 __
- $a 20091220065840 $b ABA008
- 991 __
- $a 20110208155719 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 701825 $s 564251
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2009 $b 64 $c 3 $d 58-59 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $a 2009-65/vtjt