-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Sýr Halloumi
[Halloumi cheese]
Teplá, J., Dvořák, L., Sýkora, V., Šustová, K.
Výživa a potraviny.
2015 ;
70 (2) :
34-35.
Jazyk čeština Země Česko
Typ dokumentu práce podpořená grantem
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc15023805
- MeSH
- lidé MeSH
- manipulace s potravinami MeSH
- průmysl zpracování potravin * MeSH
- sýr * MeSH
- Check Tag
- lidé MeSH
- Publikační typ
- práce podpořená grantem MeSH
Halloumi cheese
Bibliografie atd.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc15023805
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20150804154554.0
- 007
- ta
- 008
- 150709s2015 xr a f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Teplá, Jana $7 _AN082520 $u Ústav technologie potravin, AF MENDELU, Brno
- 245 10
- $a Sýr Halloumi / $c Teplá, J., Dvořák, L., Sýkora, V., Šustová, K.
- 246 31
- $a Halloumi cheese
- 504 __
- $a Literatura
- 650 12
- $a sýr $7 D002611
- 650 12
- $a průmysl zpracování potravin $7 D005525
- 650 _2
- $a manipulace s potravinami $7 D005511
- 650 _2
- $a lidé $7 D006801
- 655 _2
- $a práce podpořená grantem $7 D013485
- 700 1_
- $a Dvořák, Lukáš $7 xx0241180 $u Ústav technologie potravin, AF MENDELU, Brno
- 700 1_
- $a Sýkora, Vladimír, $d 1957- $7 ola2002158820 $u Ústav technologie potravin, AF MENDELU, Brno
- 700 1_
- $a Šustová, Květoslava $7 stk2009493274 $u Ústav technologie potravin, AF MENDELU, Brno
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 70, č. 2 (2015), s. 34-35 $w MED00011119
- 856 41
- $u https://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2017/12/Vyziva-2_2015_all.pdf $y plný text volně přístupný
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 4 $z 0
- 990 __
- $a 20150709121225 $b ABA008
- 991 __
- $a 20150804154649 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 1084132 $s 906798
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2015 $b 70 $c 2 $d 34-35 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $c NLK183 $d 20150804 $a NLK 2015-30/dk