• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Sýr Halloumi
[Halloumi cheese]

Teplá, J., Dvořák, L., Sýkora, V., Šustová, K.

. 2015 ; 70 (2) : 34-35.

Jazyk čeština Země Česko

Typ dokumentu práce podpořená grantem

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc15023805

Digitální knihovna NLK
Zdroj

E-zdroje Online

Halloumi cheese

Bibliografie atd.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc15023805
003      
CZ-PrNML
005      
20150804154554.0
007      
ta
008      
150709s2015 xr a f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze $b eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Teplá, Jana $7 _AN082520 $u Ústav technologie potravin, AF MENDELU, Brno
245    10
$a Sýr Halloumi / $c Teplá, J., Dvořák, L., Sýkora, V., Šustová, K.
246    31
$a Halloumi cheese
504    __
$a Literatura
650    12
$a sýr $7 D002611
650    12
$a průmysl zpracování potravin $7 D005525
650    _2
$a manipulace s potravinami $7 D005511
650    _2
$a lidé $7 D006801
655    _2
$a práce podpořená grantem $7 D013485
700    1_
$a Dvořák, Lukáš $7 xx0241180 $u Ústav technologie potravin, AF MENDELU, Brno
700    1_
$a Sýkora, Vladimír, $d 1957- $7 ola2002158820 $u Ústav technologie potravin, AF MENDELU, Brno
700    1_
$a Šustová, Květoslava $7 stk2009493274 $u Ústav technologie potravin, AF MENDELU, Brno
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 70, č. 2 (2015), s. 34-35 $w MED00011119
856    41
$u https://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2017/12/Vyziva-2_2015_all.pdf $y plný text volně přístupný
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 4 $z 0
990    __
$a 20150709121225 $b ABA008
991    __
$a 20150804154649 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 1084132 $s 906798
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2015 $b 70 $c 2 $d 34-35 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119
LZP    __
$c NLK183 $d 20150804 $a NLK 2015-30/dk

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...