Detail
Článek
Článek online
FT
Medvik - BMČ
  • Je něco špatně v tomto záznamu ?

Ze studie PURE je obtížné dělat jakékoli závěry : Komentář

Doc. Ing. Jiří Brát, CSc.

. 2017 ; 13 (19) : E3.

Jazyk čeština Země Česko

Typ dokumentu novinové články

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc17035399

Zdroje: 1. Report of an Expert Consultation. Fats and Fatty Acids in Human Nutrition. FAO Food and Nutrition Paper 91 2010. Dostupné na http:// foris.fao.org/preview/25553‑0ece4cb94ac52f9a‑ 25af77ca5cfba7a8c.pdf 2. Nordic Nutrition Recommendation 2012. Dostupné na http://norden.diva‑portal. org/smash/get/diva2:704251/FULLTEXT01.pdf 3. Spaaij CJK, Pijls LTJ. New dietary reference intakes in the Netherlands for energy, proteins, fats and digestible carbohydrates. European Journal of Clinical Nutrition 2003;58:191–194. doi:10.1038/sj.ejcn.1601788 4. Boylan S, Welch A, Pikhart H et al. Dietary habits in three Central and Eastern European countries: the HAPIEE study. BMC Public Health 2009;9:439. https:// doi.org/10.1186/1471‑2458‑9‑439.

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc17035399
003      
CZ-PrNML
005      
20180716145507.0
007      
ta
008      
180103s2017 xr f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Brát, Jiří, $d 1958- $7 uzp2006321110 $u Vím, co jím a piju o. p. s.
245    10
$a Ze studie PURE je obtížné dělat jakékoli závěry : $b Komentář / $c Doc. Ing. Jiří Brát, CSc.
500    __
$a Zdroje: 1. Report of an Expert Consultation. Fats and Fatty Acids in Human Nutrition. FAO Food and Nutrition Paper 91 2010. Dostupné na http:// foris.fao.org/preview/25553‑0ece4cb94ac52f9a‑ 25af77ca5cfba7a8c.pdf 2. Nordic Nutrition Recommendation 2012. Dostupné na http://norden.diva‑portal. org/smash/get/diva2:704251/FULLTEXT01.pdf 3. Spaaij CJK, Pijls LTJ. New dietary reference intakes in the Netherlands for energy, proteins, fats and digestible carbohydrates. European Journal of Clinical Nutrition 2003;58:191–194. doi:10.1038/sj.ejcn.1601788 4. Boylan S, Welch A, Pikhart H et al. Dietary habits in three Central and Eastern European countries: the HAPIEE study. BMC Public Health 2009;9:439. https:// doi.org/10.1186/1471‑2458‑9‑439.
650    _2
$a lidé $7 D006801
650    12
$a fyziologie výživy $7 D009747
650    12
$a výživové doporučené dávky $7 D064167
650    _2
$a tuky $7 D005223
650    _2
$a klinická studie jako téma $7 D000068456
653    00
$a studie PURE
655    _2
$a novinové články $7 D018431
773    0_
$t Medical tribune $x 1214-8911 $g Roč. 13, č. 19 (2017), s. E3 $w MED00013870
856    41
$u http://www.tribune.cz/tituly/mtr $y domovská stránka časopisu
910    __
$a ABA008 $b B 2365 $c 1217 b $y 4 $z 0
990    __
$a 20180101064800 $b ABA008
991    __
$a 20180716145804 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 1265586 $s 996505
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2017 $b 13 $c 19 $d E3 $i 1214-8911 $m Medical tribune $n Med. Trib. (Praha) $x MED00013870
LZP    __
$c NLK109 $d 20180716 $a NLK 2018-01/vt

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...