-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Ze studie PURE je obtížné dělat jakékoli závěry : Komentář
Doc. Ing. Jiří Brát, CSc.
Jazyk čeština Země Česko
Typ dokumentu novinové články
- Klíčová slova
- studie PURE,
- MeSH
- fyziologie výživy * MeSH
- klinická studie jako téma MeSH
- lidé MeSH
- tuky MeSH
- výživové doporučené dávky * MeSH
- Check Tag
- lidé MeSH
- Publikační typ
- novinové články MeSH
Zdroje: 1. Report of an Expert Consultation. Fats and Fatty Acids in Human Nutrition. FAO Food and Nutrition Paper 91 2010. Dostupné na http:// foris.fao.org/preview/25553‑0ece4cb94ac52f9a‑ 25af77ca5cfba7a8c.pdf 2. Nordic Nutrition Recommendation 2012. Dostupné na http://norden.diva‑portal. org/smash/get/diva2:704251/FULLTEXT01.pdf 3. Spaaij CJK, Pijls LTJ. New dietary reference intakes in the Netherlands for energy, proteins, fats and digestible carbohydrates. European Journal of Clinical Nutrition 2003;58:191–194. doi:10.1038/sj.ejcn.1601788 4. Boylan S, Welch A, Pikhart H et al. Dietary habits in three Central and Eastern European countries: the HAPIEE study. BMC Public Health 2009;9:439. https:// doi.org/10.1186/1471‑2458‑9‑439.
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc17035399
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20180716145507.0
- 007
- ta
- 008
- 180103s2017 xr f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Brát, Jiří, $d 1958- $7 uzp2006321110 $u Vím, co jím a piju o. p. s.
- 245 10
- $a Ze studie PURE je obtížné dělat jakékoli závěry : $b Komentář / $c Doc. Ing. Jiří Brát, CSc.
- 500 __
- $a Zdroje: 1. Report of an Expert Consultation. Fats and Fatty Acids in Human Nutrition. FAO Food and Nutrition Paper 91 2010. Dostupné na http:// foris.fao.org/preview/25553‑0ece4cb94ac52f9a‑ 25af77ca5cfba7a8c.pdf 2. Nordic Nutrition Recommendation 2012. Dostupné na http://norden.diva‑portal. org/smash/get/diva2:704251/FULLTEXT01.pdf 3. Spaaij CJK, Pijls LTJ. New dietary reference intakes in the Netherlands for energy, proteins, fats and digestible carbohydrates. European Journal of Clinical Nutrition 2003;58:191–194. doi:10.1038/sj.ejcn.1601788 4. Boylan S, Welch A, Pikhart H et al. Dietary habits in three Central and Eastern European countries: the HAPIEE study. BMC Public Health 2009;9:439. https:// doi.org/10.1186/1471‑2458‑9‑439.
- 650 _2
- $a lidé $7 D006801
- 650 12
- $a fyziologie výživy $7 D009747
- 650 12
- $a výživové doporučené dávky $7 D064167
- 650 _2
- $a tuky $7 D005223
- 650 _2
- $a klinická studie jako téma $7 D000068456
- 653 00
- $a studie PURE
- 655 _2
- $a novinové články $7 D018431
- 773 0_
- $t Medical tribune $x 1214-8911 $g Roč. 13, č. 19 (2017), s. E3 $w MED00013870
- 856 41
- $u http://www.tribune.cz/tituly/mtr $y domovská stránka časopisu
- 910 __
- $a ABA008 $b B 2365 $c 1217 b $y 4 $z 0
- 990 __
- $a 20180101064800 $b ABA008
- 991 __
- $a 20180716145804 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 1265586 $s 996505
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2017 $b 13 $c 19 $d E3 $i 1214-8911 $m Medical tribune $n Med. Trib. (Praha) $x MED00013870
- LZP __
- $c NLK109 $d 20180716 $a NLK 2018-01/vt