• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Čirok a jeho využití do potravin
[Sorghum and its use in food]

Jana Rysová

. 2020 ; 75 (4) : 86-89.

Status minimální Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc21002353

Digitální knihovna NLK
Zdroj

E-zdroje Online

Sorghum and its use in food

Bibliografie atd.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc21002353
003      
CZ-PrNML
005      
20210121175554.0
007      
ta
008      
210121s2020 xr a f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze $b eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Rysová, Jana $7 xx0097722 $u Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
245    10
$a Čirok a jeho využití do potravin / $c Jana Rysová
246    31
$a Sorghum and its use in food
504    __
$a Literatura
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 75, č. 4 (2020), s. 86-89 $w MED00011119
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0 $z 0
990    __
$a 20210121172913 $b ABA008
991    __
$a 20210121175555 $b ABA008
999    __
$a min $b bmc $g 1611994 $s 1122640
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2020 $b 75 $c 4 $d 86-89 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
LZP    __
$a NLK 2021-05/kv

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

    Možnosti archivace