-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Čirok a jeho využití do potravin
[Sorghum and its use in food]
Jana Rysová
Výživa a potraviny.
2020 ;
75 (4) :
86-89.
Status minimální Jazyk čeština Země Česko
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc21002353
Sorghum and its use in food
Bibliografie atd.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc21002353
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20210121175554.0
- 007
- ta
- 008
- 210121s2020 xr a f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Rysová, Jana $7 xx0097722 $u Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
- 245 10
- $a Čirok a jeho využití do potravin / $c Jana Rysová
- 246 31
- $a Sorghum and its use in food
- 504 __
- $a Literatura
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 75, č. 4 (2020), s. 86-89 $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0 $z 0
- 990 __
- $a 20210121172913 $b ABA008
- 991 __
- $a 20210121175555 $b ABA008
- 999 __
- $a min $b bmc $g 1611994 $s 1122640
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2020 $b 75 $c 4 $d 86-89 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $a NLK 2021-05/kv