• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Lněné semeno a jeho využití při výrobě potravin a pokrmů

Filip Beňo, Václav Pohůnek, Rudolf Ševčík

. 2021 ; 76 (2) : 30-36.

Status minimální Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc21015838

Digitální knihovna NLK
Zdroj

E-zdroje Online
Bibliografie atd.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc21015838
003      
CZ-PrNML
005      
20210610102603.0
007      
ta
008      
210610s2021 xr ad f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze $b eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Beňo, Filip $7 xx0261240 $u Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha
245    10
$a Lněné semeno a jeho využití při výrobě potravin a pokrmů / $c Filip Beňo, Václav Pohůnek, Rudolf Ševčík
504    __
$a Literatura
700    1_
$a Pohůnek, Václav $7 xx0243620 $u Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha
700    1_
$a Ševčík, Rudolf $7 xx0114754 $u Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 76, č. 2 (2021), s. 30-36 $w MED00011119
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0 $z 0
990    __
$a 20210609163057 $b ABA008
991    __
$a 20210610102602 $b ABA008
999    __
$a min $b bmc $g 1661553 $s 1136250
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2021 $b 76 $c 2 $d 30-36 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
LZP    __
$a NLK 2021-32/kv

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...