-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Lněné semeno a jeho využití při výrobě potravin a pokrmů
Filip Beňo, Václav Pohůnek, Rudolf Ševčík
Výživa a potraviny.
2021 ;
76 (2) :
30-36.
Status minimální Jazyk čeština Země Česko
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc21015838
Bibliografie atd.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc21015838
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20210610102603.0
- 007
- ta
- 008
- 210610s2021 xr ad f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Beňo, Filip $7 xx0261240 $u Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha
- 245 10
- $a Lněné semeno a jeho využití při výrobě potravin a pokrmů / $c Filip Beňo, Václav Pohůnek, Rudolf Ševčík
- 504 __
- $a Literatura
- 700 1_
- $a Pohůnek, Václav $7 xx0243620 $u Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha
- 700 1_
- $a Ševčík, Rudolf $7 xx0114754 $u Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 76, č. 2 (2021), s. 30-36 $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0 $z 0
- 990 __
- $a 20210609163057 $b ABA008
- 991 __
- $a 20210610102602 $b ABA008
- 999 __
- $a min $b bmc $g 1661553 $s 1136250
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2021 $b 76 $c 2 $d 30-36 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $a NLK 2021-32/kv