-
Something wrong with this record ?
Vliv snížení obsahu soli v pečivu na citlivost vnímání slané chuti a její oblibu [Influence of reduction of salt content in pastry on sensitivity of perception of salty taste and its popularity]
Anna Jílková, Tereza Kafková, Tra Giang Voová, Klára Zábranská
Výživa a potraviny.
2021 ;
76 (6) :
161.
Status minimal Language Czech Country Czech Republic
Persistent link
https://www.medvik.cz/link/bmc22006947
Influence of reduction of salt content in pastry on sensitivity of perception of salty taste and its popularity
Bibliography, etc.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc22006947
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20220223175447.0
- 007
- ta
- 008
- 220221s2021 xr a f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Jílková, Anna $7 xx0301561 $u Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů České zemědělské univerzity, Praha
- 245 10
- $a Vliv snížení obsahu soli v pečivu na citlivost vnímání slané chuti a její oblibu / $c Anna Jílková, Tereza Kafková, Tra Giang Voová, Klára Zábranská
- 246 31
- $a Influence of reduction of salt content in pastry on sensitivity of perception of salty taste and its popularity
- 504 __
- $a Literatura
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 76, č. 6 (2021), s. 161 $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0 $z 0
- 990 __
- $a 20220221151333 $b ABA008
- 991 __
- $a 20220223180405 $b ABA008
- 999 __
- $a min $b bmc $g 1762430 $s 1158127
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2021 $b 76 $c 6 $d 161 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $a NLK 2022-09/dk