• Something wrong with this record ?

Vliv snížení obsahu soli v pečivu na citlivost vnímání slané chuti a její oblibu [Influence of reduction of salt content in pastry on sensitivity of perception of salty taste and its popularity]

Anna Jílková, Tereza Kafková, Tra Giang Voová, Klára Zábranská

. 2021 ; 76 (6) : 161.

Status minimal Language Czech Country Czech Republic

Digital library NLK
Source

E-resources Online

Influence of reduction of salt content in pastry on sensitivity of perception of salty taste and its popularity

Bibliography, etc.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc22006947
003      
CZ-PrNML
005      
20220223175447.0
007      
ta
008      
220221s2021 xr a f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Jílková, Anna $7 xx0301561 $u Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů České zemědělské univerzity, Praha
245    10
$a Vliv snížení obsahu soli v pečivu na citlivost vnímání slané chuti a její oblibu / $c Anna Jílková, Tereza Kafková, Tra Giang Voová, Klára Zábranská
246    31
$a Influence of reduction of salt content in pastry on sensitivity of perception of salty taste and its popularity
504    __
$a Literatura
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 76, č. 6 (2021), s. 161 $w MED00011119
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0 $z 0
990    __
$a 20220221151333 $b ABA008
991    __
$a 20220223180405 $b ABA008
999    __
$a min $b bmc $g 1762430 $s 1158127
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2021 $b 76 $c 6 $d 161 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
LZP    __
$a NLK 2022-09/dk

Find record

Citation metrics

Loading data ...

Archiving options

Loading data ...