-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Mikrobiální složení sýra zrajícího pod mazem
[Microbial composition of fat-ripened cheese]
Kristýna Kořená, Helena Juřicová
Výživa a potraviny.
2025 ;
80 (1) :
16-18.
Jazyk čeština Země Česko
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc25011935
Microbial composition of fat-ripened cheese
Bibliografie atd.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc25011935
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20250804154101.0
- 007
- ta
- 008
- 250507s2025 xr ad f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Kořená, Kristýna $7 xx0332202 $u Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v. v. i., Brno
- 245 10
- $a Mikrobiální složení sýra zrajícího pod mazem / $c Kristýna Kořená, Helena Juřicová
- 246 31
- $a Microbial composition of fat-ripened cheese
- 504 __
- $a Literatura
- 650 17
- $a sýr $x mikrobiologie $7 D002611 $2 czmesh
- 650 07
- $a mikrobiologické techniky $7 D008828 $2 czmesh
- 650 07
- $a kontrola potravin $7 D005513 $2 czmesh
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 80, č. 1 (2025), s. 16-18 $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0 $z 0
- 990 __
- $a 20250502155631 $b ABA008
- 991 __
- $a 20250804154752 $b ABA008
- 999 __
- $a kom $b bmc $g 2316565 $s 1249025
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2025 $b 80 $c 1 $d 16-18 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $c NLK109 $d 20250804 $a NLK 2025-09/kv