• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Mikrobiální složení sýra zrajícího pod mazem
[Microbial composition of fat-ripened cheese]

Kristýna Kořená, Helena Juřicová

. 2025 ; 80 (1) : 16-18.

Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc25011935

Digitální knihovna NLK
Zdroj

E-zdroje Online

Microbial composition of fat-ripened cheese

Bibliografie atd.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc25011935
003      
CZ-PrNML
005      
20250804154101.0
007      
ta
008      
250507s2025 xr ad f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze $b eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Kořená, Kristýna $7 xx0332202 $u Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v. v. i., Brno
245    10
$a Mikrobiální složení sýra zrajícího pod mazem / $c Kristýna Kořená, Helena Juřicová
246    31
$a Microbial composition of fat-ripened cheese
504    __
$a Literatura
650    17
$a sýr $x mikrobiologie $7 D002611 $2 czmesh
650    07
$a mikrobiologické techniky $7 D008828 $2 czmesh
650    07
$a kontrola potravin $7 D005513 $2 czmesh
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 80, č. 1 (2025), s. 16-18 $w MED00011119
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0 $z 0
990    __
$a 20250502155631 $b ABA008
991    __
$a 20250804154752 $b ABA008
999    __
$a kom $b bmc $g 2316565 $s 1249025
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2025 $b 80 $c 1 $d 16-18 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119
LZP    __
$c NLK109 $d 20250804 $a NLK 2025-09/kv

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...