• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Ovoce v závodní kuchyni

A. Wolf

Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc53004771

Přehled vhodné doby pro plánování nákupu a podávání ovoce v záv. jídelnách. Úprava jednotlivých druhů ovoce. Pravidelným zařazováním ovoce možno přispět nejen k zpestření, ale i k zkvalitnění závodního stravování

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc53004771
003      
CZ-PrNML
005      
20111209081543.0
008      
011000s1953 xr u cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Wolf, A. $4 aut
245    10
$a Ovoce v závodní kuchyni / $c A. Wolf
520    3_
$a Přehled vhodné doby pro plánování nákupu a podávání ovoce v záv. jídelnách. Úprava jednotlivých druhů ovoce. Pravidelným zařazováním ovoce možno přispět nejen k zpestření, ale i k zkvalitnění závodního stravování
650    _2
$a stravovací služby $7 D005522
650    _2
$a ovoce $7 D005638
773    0_
$w MED00012681 $t Výž. zásob. Prac. $g Roč. 8 (1953), s. 82-83
910    __
$a ABA008 $b B 349
990    __
$a 20050524
991    __
$a 20070418
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 1953 $b Roč. 8 $d s. 82-83 $m Výživa a zásobování pracujících s odbornou přílohou kuchařství a stolničení $x MED00012681

Najít záznam