-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Hodnocení změn tuků zahřátím na vyšší teplotu z hlediska hygieny výživy
Bohuslav Sedláček
Acta hygienica.
1962 ;
10 (2) :
36-42.
Jazyk čeština Země Česko
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc61011593
- 000
- 00607naa 2200169 a 4500
- 001
- bmc61011593
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20111210173057.0
- 008
- 100510s1962 xr u cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Sedláček, Bohuslav $4 aut $7 xx0098018
- 245 10
- $a Hodnocení změn tuků zahřátím na vyšší teplotu z hlediska hygieny výživy / $c Bohuslav Sedláček
- 590 __
- $a indexace 2011
- 773 0_
- $w $t Acta hyg. $g Roč. 10, č. 2 (1962), s. 36-42
- 910 __
- $a ABA008 $b B 934 $y k
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 1962 $b 10 $c 2 $d 36-42 $m Acta hygienica $n Acta hyg. $x MED00013255
- LZP __
- $a /30