• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Hodnocení změn tuků zahřátím na vyšší teplotu z hlediska hygieny výživy

Bohuslav Sedláček

. 1962 ; 10 (2) : 36-42.

Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc61011593
000      
00607naa 2200169 a 4500
001      
bmc61011593
003      
CZ-PrNML
005      
20111210173057.0
008      
100510s1962 xr u cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Sedláček, Bohuslav $4 aut $7 xx0098018
245    10
$a Hodnocení změn tuků zahřátím na vyšší teplotu z hlediska hygieny výživy / $c Bohuslav Sedláček
590    __
$a indexace 2011
773    0_
$w $t Acta hyg. $g Roč. 10, č. 2 (1962), s. 36-42
910    __
$a ABA008 $b B 934 $y k
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 1962 $b 10 $c 2 $d 36-42 $m Acta hygienica $n Acta hyg. $x MED00013255
LZP    __
$a /30

Najít záznam