• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Účinky antioxidantov na aktivitu enzýmov v potravinách. 2. Stabilita beta-karoténu za prítomnosti lipoxygenázy

J. Kaláč

. 1975 ; Roč. 20 (č. 5) : s. 240-246.

Jazyk slovenština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc75000697
000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc75000697
003      
CZ-PrNML
005      
20111209093445.0
008      
071127s1975 xr u slo||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a slo
044    __
$a xr
100    1_
$a Kaláč, J. $4 aut
245    10
$a Účinky antioxidantov na aktivitu enzýmov v potravinách. 2. Stabilita beta-karoténu za prítomnosti lipoxygenázy / $c J. Kaláč
650    _2
$a potraviny $7 D005502
650    _2
$a enzymy $x fyziologie $7 D004798
650    _2
$a antioxidancia $x fyziologie $7 D000975
650    _2
$a beta-karoten $x fyziologie $7 D019207
650    _2
$a lipoxygenasa $x fyziologie $7 D008084
650    _2
$a lidé $7 D006801
773    0_
$w MED00011170 $t Československá hygiena $g Roč. 20, č. 5 (1975), s. 240-246 $x 0009-0573
910    __
$a ABA008 $b A 2003 $c A 2003
990    __
$a 20071202
991    __
$a 20080110
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 1975 $b Roč. 20 $c č. 5 $d s. 240-246 $i 0009-0573 $m Československá hygiena $x MED00011170

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...