Uptake of amino acids by actidione-treated yeast cells. II. Effect of incubation conditions and metabolic inhibitors
Jazyk angličtina Země Spojené státy americké Médium print
Typ dokumentu časopisecké články
PubMed
4947178
DOI
10.1007/bf02872716
Knihovny.cz E-zdroje
- MeSH
- acetamidy farmakologie MeSH
- acetáty farmakologie MeSH
- amidy farmakologie MeSH
- aminokyseliny metabolismus MeSH
- anaerobióza MeSH
- azidy farmakologie MeSH
- cykloheximid farmakologie MeSH
- dinitrofenoly farmakologie MeSH
- fluoridy farmakologie MeSH
- glycin antagonisté a inhibitory metabolismus MeSH
- jodacetáty farmakologie MeSH
- kapronáty farmakologie MeSH
- koncentrace vodíkových iontů MeSH
- kyselina asparagová antagonisté a inhibitory metabolismus MeSH
- lysin antagonisté a inhibitory metabolismus MeSH
- Saccharomyces cerevisiae účinky léků MeSH
- Saccharomyces účinky léků metabolismus MeSH
- uran farmakologie MeSH
- Publikační typ
- časopisecké články MeSH
- Názvy látek
- acetamidy MeSH
- acetáty MeSH
- amidy MeSH
- aminokyseliny MeSH
- azidy MeSH
- cykloheximid MeSH
- dinitrofenoly MeSH
- fluoridy MeSH
- glycin MeSH
- jodacetáty MeSH
- kapronáty MeSH
- kyselina asparagová MeSH
- lysin MeSH
- uran MeSH
Zobrazit více v PubMed
Biochim Biophys Acta. 1965 Oct 18;107(3):546-66 PubMed
Biochem J. 1956 Nov;64(3):498-503 PubMed
Folia Microbiol (Praha). 1968;13(3):212-20 PubMed
Folia Microbiol (Praha). 1971;16(6):432-44 PubMed
Folia Microbiol (Praha). 1971;16(5):355-8 PubMed
Folia Microbiol (Praha). 1968;13(3):197-204 PubMed
Uptake of L-lysine by a double mutant of Saccharomyces cerevisiae
Stimulation of amino acid transport in Saccharomyces cerevisiae by metabolic inhibitors
Study of the specificity of amino acid binding protein from Saccharomyces cerevisiae membranes
Amino acid transport in Rhodotorula glutinis
Uptake of amino acids by actidione-treated yeast cells. IV. Interaction with sugars
Effect of uranyl ions on steady-state distribution of monosaccharides in baker's yeast
Uptake of amino acids by actidione-treated yeast cells. 3. Effect of sodium and potassium ions