Effect of oregano essential oil on chicken lactobacilli and E. coli

. 2006 ; 51 (4) : 278-80.

Jazyk angličtina Země Spojené státy americké Médium print

Typ dokumentu časopisecké články, práce podpořená grantem

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/pmid17007424

The effect of the oregano essential oil (EO) on lactobacilli and E. coli isolated from chicken was showed in the series of in vitro and in vivo experiments. Minimum inhibitory concentrations of amikacin, apramycin, streptomycin, neomycin against E. coli strains increased after oral application of EO.

Zobrazit více v PubMed

Int J Antimicrob Agents. 2001 Oct;18(4):353-8 PubMed

J Appl Microbiol. 1999 Jun;86(6):985-90 PubMed

Lett Appl Microbiol. 2003;36(3):162-7 PubMed

J Antimicrob Chemother. 2002 Apr;49(4):651-9 PubMed

Folia Microbiol (Praha). 2004;49(2):151-5 PubMed

J Vet Med B Infect Dis Vet Public Health. 2003 Feb;50(1):27-30 PubMed

J Appl Microbiol. 2000 Feb;88(2):308-16 PubMed

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...