Effect of oregano essential oil on chicken lactobacilli and E. coli
Jazyk angličtina Země Spojené státy americké Médium print
Typ dokumentu časopisecké články, práce podpořená grantem
PubMed
17007424
DOI
10.1007/bf02931812
Knihovny.cz E-zdroje
- MeSH
- dobromysl (rod) chemie MeSH
- Escherichia coli účinky léků izolace a purifikace MeSH
- feces mikrobiologie MeSH
- kur domácí mikrobiologie MeSH
- Lactobacillus účinky léků MeSH
- mikrobiální testy citlivosti MeSH
- oleje rostlin farmakologie MeSH
- zvířata MeSH
- Check Tag
- zvířata MeSH
- Publikační typ
- časopisecké články MeSH
- práce podpořená grantem MeSH
- Názvy látek
- oleje rostlin MeSH
The effect of the oregano essential oil (EO) on lactobacilli and E. coli isolated from chicken was showed in the series of in vitro and in vivo experiments. Minimum inhibitory concentrations of amikacin, apramycin, streptomycin, neomycin against E. coli strains increased after oral application of EO.
Zobrazit více v PubMed
Int J Antimicrob Agents. 2001 Oct;18(4):353-8 PubMed
J Appl Microbiol. 1999 Jun;86(6):985-90 PubMed
Lett Appl Microbiol. 2003;36(3):162-7 PubMed
J Antimicrob Chemother. 2002 Apr;49(4):651-9 PubMed
Folia Microbiol (Praha). 2004;49(2):151-5 PubMed
J Vet Med B Infect Dis Vet Public Health. 2003 Feb;50(1):27-30 PubMed
J Appl Microbiol. 2000 Feb;88(2):308-16 PubMed