jídelníček [Menu Planning]

tematický
1 197
Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/D008612
Definice

Proces řízení stravovacích služeb zahrnující plánování jídel předem.

A food service control process involving scheduling of meals in advance.

Anotace
domestic, commercial, institutional, hospital, etc.
domácí , komerční, v institucích, nemocniční apod.
DUI
D008612 MeSH Prohlížeč
CUI
M0013420
Předchozí užití
Food Service, Hospital (1966-Jul 1977); Food Services (Jan-Jul 1977)
Historická pozn.
91(Aug 77); was see under FOOD SERVICES 1977-90
Veřejná pozn.
91; was see under FOOD SERVICES Aug 1977-90

Povolená podhesla

J Technologie, průmysl a zemědělství
J01.576 průmysl 1 008
J01.576.423.500 stravovací služby 1 159
J01.576.423.500.300 stravovací služby nemocnice 144
J01.576.423.500.500 jídelníček 1 197
J01.576.423.500.700 restaurace 46

N Zdravotní péče
N02.421.242 dietetické služby 66
N02.421.242.472.310 jídelníček 1 197