-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Strohalm, Jan
Výzkumný pracovník v oboru potravinářské inženýrství (Výzkumný ústav potravinářský, Praha).
-
- Země
- Česko
Strohalm, J.: Vliv vysokého tlaku na snížení alergenicity proteinů rMal d 1 a rDau c 1 a orientační kvantifikace jejich obsahu v jablku Golden Delicious a mrkvi. Alergie, 2009, roč. 11, č. 2, s. 102-114.
www (Department of Food Engineering), cit. 15. 11. 2011
- 000
- 00000nz a2200000 45
- 001
- xx0143551
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20141218234550.0
- 008
- 091012 n anznnnabn n a|a
- 040 __
- $a ABA008 $b cze
- 100 1_
- $a Strohalm, Jan $7 xx0143551
- 370 __
- $c Česko
- 670 __
- $a Strohalm, J.: Vliv vysokého tlaku na snížení alergenicity proteinů rMal d 1 a rDau c 1 a orientační kvantifikace jejich obsahu v jablku Golden Delicious a mrkvi. Alergie, 2009, roč. 11, č. 2, s. 102-114.
- 670 __
- $a www (Department of Food Engineering), cit. 15. 11. 2011 $b profesní data
- 678 0_
- $a Výzkumný pracovník v oboru potravinářské inženýrství (Výzkumný ústav potravinářský, Praha).
- 900 __
- $a J-NÁVRH
- 990 __
- $a 20091012155643 $b ABA008
- 991 __
- $a 20111115150415 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 577026 $s 139785