• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Strohalm, Jan

Výzkumný pracovník v oboru potravinářské inženýrství (Výzkumný ústav potravinářský, Praha).

  • Země
    Česko
Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/xx0143551

NK Autority

Strohalm, J.: Vliv vysokého tlaku na snížení alergenicity proteinů rMal d 1 a rDau c 1 a orientační kvantifikace jejich obsahu v jablku Golden Delicious a mrkvi. Alergie, 2009, roč. 11, č. 2, s. 102-114.

www (Department of Food Engineering), cit. 15. 11. 2011

000      
00000nz a2200000 45
001      
xx0143551
003      
CZ-PrNML
005      
20141218234550.0
008      
091012 n anznnnabn n a|a
040    __
$a ABA008 $b cze
100    1_
$a Strohalm, Jan $7 xx0143551
370    __
$c Česko
670    __
$a Strohalm, J.: Vliv vysokého tlaku na snížení alergenicity proteinů rMal d 1 a rDau c 1 a orientační kvantifikace jejich obsahu v jablku Golden Delicious a mrkvi. Alergie, 2009, roč. 11, č. 2, s. 102-114.
670    __
$a www (Department of Food Engineering), cit. 15. 11. 2011 $b profesní data
678    0_
$a Výzkumný pracovník v oboru potravinářské inženýrství (Výzkumný ústav potravinářský, Praha).
900    __
$a J-NÁVRH
990    __
$a 20091012155643 $b ABA008
991    __
$a 20111115150415 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 577026 $s 139785