-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Joint FAO/WHO Expert Committee on Meat Hygiene : 1st report
- Publikováno
- Geneva : WHO, 1955
- Edice
- WHO technical report series ; no. 99
- Stránkování
- 52 s. : il.
Jazyk angličtina Země Švýcarsko
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/MED00069726
- Konspekt
- Lékařské vědy. Lékařství
- NLK Obory
- nutriční terapie, dietoterapie a výživa
- veřejné zdravotnictví
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Signatura K 38101/99 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
- 000
- 01107nam 2200325 a 4500
- 001
- MED00069726
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20141219140351.0
- 008
- 001106s1955 sz eng||
- 009
- BK
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $e AACR2
- 041 0_
- $a eng
- 044 __
- $a sz $c CH
- 072 _7
- $x Lékařské vědy. Lékařství $a 61 $2 konspekt $7 sk136310
- 080 __
- $a 612.39 $2 h
- 080 __
- $a 613.2 $2 h
- 080 __
- $a 614 $2 h
- 110 2_
- $a World Health Organization. $b Expert Committee on Meat Hygiene
- 245 10
- $a Joint FAO/WHO Expert Committee on Meat Hygiene : $b 1st report
- 260 __
- $a Geneva : $b WHO, $c 1955
- 300 __
- $a 52 s. : $b il.
- 490 1_
- $a WHO technical report series ; $v no. 99
- 650 07
- $a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
- 650 07
- $a veřejné zdravotnictví $2 mednas $7 nlk20040148357
- 710 2_
- $a Food and Agriculture Organization. $b Expert Committee on Meat Hygiene
- 830 _0
- $a WHO technical report series
- 910 __
- $a ABA008 $b K 38101/99 $y x
- 990 __
- $a 20001108 $b ABA008
- 991 __
- $a 20050409 $b ABA008
- BAS __
- $a NML $a 02 $a 11 $a 49