• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Joint FAO/WHO Expert Committee on Meat Hygiene : 1st report

Publikováno
Geneva : WHO, 1955
Edice
WHO technical report series ; no. 99
Stránkování
52 s. : il.

Jazyk angličtina Země Švýcarsko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00069726
Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura K 38101/99 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
000      
01107nam 2200325 a 4500
001      
MED00069726
003      
CZ-PrNML
005      
20141219140351.0
008      
001106s1955 sz eng||
009      
BK
040    __
$a ABA008 $b cze $e AACR2
041    0_
$a eng
044    __
$a sz $c CH
072    _7
$x Lékařské vědy. Lékařství $a 61 $2 konspekt $7 sk136310
080    __
$a 612.39 $2 h
080    __
$a 613.2 $2 h
080    __
$a 614 $2 h
110    2_
$a World Health Organization. $b Expert Committee on Meat Hygiene
245    10
$a Joint FAO/WHO Expert Committee on Meat Hygiene : $b 1st report
260    __
$a Geneva : $b WHO, $c 1955
300    __
$a 52 s. : $b il.
490    1_
$a WHO technical report series ; $v no. 99
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
650    07
$a veřejné zdravotnictví $2 mednas $7 nlk20040148357
710    2_
$a Food and Agriculture Organization. $b Expert Committee on Meat Hygiene
830    _0
$a WHO technical report series
910    __
$a ABA008 $b K 38101/99 $y x
990    __
$a 20001108 $b ABA008
991    __
$a 20050409 $b ABA008
BAS    __
$a NML $a 02 $a 11 $a 49