• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Evaluation of certain veterinary drug residues in food : fifty-fourth report of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

Publikováno
Geneva : WHO, 2001
Edice
WHO technical report series, ISSN 0512-3054 900
Stránkování
vi, 96 s. : tab. ; 26 cm

Jazyk angličtina Země Švýcarsko

Typ dokumentu publikace WHO

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00073429
Odkazy

Knihovny.cz ISBN 92-4-120900-3

Bibliografie atd.

Literatura: s. 81-82

Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura K 61857/900 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/900 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
Další knihovny Detaily Služby
ABC004 ABC004 Signatura Y 471/900
ABD007 ABD007 Signatura neuvedena
HKD001 HKD001 Signatura neuvedena
000      
01922nam 2200517 a 4500
001      
MED00073429
003      
CZ-PrNML
005      
20141219141046.0
008      
010618s2001 sz eng||
009      
BK
020    __
$a 92-4-120900-3 $q (brož.)
040    __
$a ABA008 $b cze $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a eng
044    __
$a sz $c CH
072    _7
$x Hygiena. Lidské zdraví $a 613 $2 konspekt $7 sk136313
080    __
$a 615.9 $2 h
080    __
$a 615.099 $2 h
080    __
$a 616-099 $2 h
080    __
$a 614 $2 h
080    __
$a 613 $2 h
080    __
$a 612.39 $2 h
080    __
$a 613.2 $2 h
080    __
$a 616-002.73 $2 h
080    __
$a 616-053.2/.7 $2 h
110    2_
$a World Health Organization. $b Expert Committee on Food Additives $d (2000 : $c Geneva)
245    10
$a Evaluation of certain veterinary drug residues in food : $b fifty-fourth report of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
260    __
$a Geneva : $b WHO, $c 2001
300    __
$a vi, 96 s. : $b tab. ; $c 26 cm
490    1_
$a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 900
504    __
$a Literatura: s. 81-82
650    07
$a veterinární léky $x toxicita $2 czmesh $7 D019155
650    07
$a rezidua léčiv $x toxicita $2 czmesh $7 D004350
650    07
$a rezidua léčiv $x analýza $2 czmesh $7 D004350
650    07
$a maximální přípustná koncentrace $2 czmesh $7 D008452
650    07
$a kontaminace potravin $2 czmesh $7 D005506
650    07
$a toxikologie $2 mednas $7 nlk20040148281
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
650    07
$a farmacie a farmakologie $2 mednas $7 nlk20040147252
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
650    07
$a environmentální vědy $2 mednas $7 nlk20050172712
650    07
$a veterinární lékařství $2 mednas $7 nlk20040147915
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
655    _4
$a publikace WHO $7 nlk20040156070
710    2_
$a Food and Agriculture Organization. $b Expert Committee on Food Additives $d (2000 : $c Geneva)
710    2_
$a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
710    2_
$a Organizace OSN pro výživu a zemědělství $7 kn20010710021
710    2_
$a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives $7 nlk20030129601
830    _0
$a WHO technical report series, $x 0512-3054
910    __
$a ABA008 $b K 61857/900 $y x
910    __
$a ABE015 $b W 855/900 $y 1
990    __
$a 20010601 $b ABA008
991    __
$a 20080216090042 $b ABA008
BAS    __
$a SKM $a 02 $a 11 $a 49 $a 27 $a MRG
BAS    __
$a NML $a 02 $a 30 $a 11 $a 49
LZP    __
$a odf $b 121/31.5.2001