-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Evaluation of certain veterinary drug residues in food : fifty-fourth report of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- Publikováno
- Geneva : WHO, 2001
- Edice
- WHO technical report series, ISSN 0512-3054 900
- Stránkování
- vi, 96 s. : tab. ; 26 cm
Jazyk angličtina Země Švýcarsko
Typ dokumentu publikace WHO
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/MED00073429
Knihovny.cz ISBN
92-4-120900-3
Bibliografie atd.
Literatura: s. 81-82
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Signatura K 61857/900 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
|||||||
NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/900 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
|||||||
Další knihovny | Detaily | Služby | |||||
ABC004 | ABC004 Signatura Y 471/900 | ||||||
ABD007 | ABD007 Signatura neuvedena | ||||||
HKD001 | HKD001 Signatura neuvedena |
- 000
- 01922nam 2200517 a 4500
- 001
- MED00073429
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20141219141046.0
- 008
- 010618s2001 sz eng||
- 009
- BK
- 020 __
- $a 92-4-120900-3 $q (brož.)
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $d ABA008 $e AACR2
- 041 0_
- $a eng
- 044 __
- $a sz $c CH
- 072 _7
- $x Hygiena. Lidské zdraví $a 613 $2 konspekt $7 sk136313
- 080 __
- $a 615.9 $2 h
- 080 __
- $a 615.099 $2 h
- 080 __
- $a 616-099 $2 h
- 080 __
- $a 614 $2 h
- 080 __
- $a 613 $2 h
- 080 __
- $a 612.39 $2 h
- 080 __
- $a 613.2 $2 h
- 080 __
- $a 616-002.73 $2 h
- 080 __
- $a 616-053.2/.7 $2 h
- 110 2_
- $a World Health Organization. $b Expert Committee on Food Additives $d (2000 : $c Geneva)
- 245 10
- $a Evaluation of certain veterinary drug residues in food : $b fifty-fourth report of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- 260 __
- $a Geneva : $b WHO, $c 2001
- 300 __
- $a vi, 96 s. : $b tab. ; $c 26 cm
- 490 1_
- $a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 900
- 504 __
- $a Literatura: s. 81-82
- 650 07
- $a veterinární léky $x toxicita $2 czmesh $7 D019155
- 650 07
- $a rezidua léčiv $x toxicita $2 czmesh $7 D004350
- 650 07
- $a rezidua léčiv $x analýza $2 czmesh $7 D004350
- 650 07
- $a maximální přípustná koncentrace $2 czmesh $7 D008452
- 650 07
- $a kontaminace potravin $2 czmesh $7 D005506
- 650 07
- $a toxikologie $2 mednas $7 nlk20040148281
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
- 650 07
- $a farmacie a farmakologie $2 mednas $7 nlk20040147252
- 650 07
- $a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
- 650 07
- $a environmentální vědy $2 mednas $7 nlk20050172712
- 650 07
- $a veterinární lékařství $2 mednas $7 nlk20040147915
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
- 655 _4
- $a publikace WHO $7 nlk20040156070
- 710 2_
- $a Food and Agriculture Organization. $b Expert Committee on Food Additives $d (2000 : $c Geneva)
- 710 2_
- $a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
- 710 2_
- $a Organizace OSN pro výživu a zemědělství $7 kn20010710021
- 710 2_
- $a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives $7 nlk20030129601
- 830 _0
- $a WHO technical report series, $x 0512-3054
- 910 __
- $a ABA008 $b K 61857/900 $y x
- 910 __
- $a ABE015 $b W 855/900 $y 1
- 990 __
- $a 20010601 $b ABA008
- 991 __
- $a 20080216090042 $b ABA008
- BAS __
- $a SKM $a 02 $a 11 $a 49 $a 27 $a MRG
- BAS __
- $a NML $a 02 $a 30 $a 11 $a 49
- LZP __
- $a odf $b 121/31.5.2001