-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Evaluation of certain food additives : fifty-ninth report of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- Publikováno
- Geneva : WHO, 2002
- Edice
- WHO technical report series, ISSN 0512-3054 913
- Stránkování
- vii, 153 s. : tab., grafy ; 24 cm
Jazyk angličtina Země Švýcarsko
Typ dokumentu publikace WHO
Knihovny.cz ISBN
92-4-120913-5
- MeSH
- chuťové esence analýza MeSH
- farmaceutické pomocné látky MeSH
- hodnocení rizik MeSH
- potravinářské přísady analýza toxicita MeSH
- Konspekt
- Hygiena. Lidské zdraví
- NLK Obory
- zemědělství a potravinářství
- toxikologie
- nutriční terapie, dietoterapie a výživa
- veřejné zdravotnictví
- zemědělství a potravinářství
- NLK Publikační typ
- publikace WHO
"The joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JEFCA) met in Geneva from 4 to 13 June 2002."
Bibliografie atd.Skrytá bibl.
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Signatura K 61857/913 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
|||||||
NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/913 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
|||||||
Další knihovny | Detaily | Služby | |||||
ABC004 | ABC004 Signatura Y 00471/913 |
- 000
- 02061nam 2200517 a 4500
- 001
- MED00098174
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20141219145324.0
- 008
- 030410s2002 sz eng||
- 009
- BK
- 020 __
- $a 92-4-120913-5 $q (brož.)
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $d ABA008 $e AACR2
- 041 0_
- $a eng
- 044 __
- $a sz $c CH
- 072 _7
- $x Hygiena. Lidské zdraví $a 613 $2 konspekt $7 sk136313
- 080 __
- $a 664 $2 h
- 080 __
- $a 63 $2 h
- 080 __
- $a 614.3 $2 h
- 080 __
- $a 612.39 $2 h
- 080 __
- $a 613.2 $2 h
- 080 __
- $a 614:061.1(100) $2 h
- 245 00
- $a Evaluation of certain food additives : $b fifty-ninth report of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- 260 __
- $a Geneva : $b WHO, $c 2002
- 300 __
- $a vii, 153 s. : $b tab., grafy ; $c 24 cm
- 490 1_
- $a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 913
- 500 __
- $a "The joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JEFCA) met in Geneva from 4 to 13 June 2002."
- 504 __
- $a Skrytá bibl.
- 650 07
- $a potravinářské přísady $x analýza $2 czmesh $7 D005503
- 650 07
- $a potravinářské přísady $x toxicita $2 czmesh $7 D005503
- 650 07
- $a farmaceutické pomocné látky $2 czmesh $7 D010592
- 650 07
- $a chuťové esence $x analýza $2 czmesh $7 D005421
- 650 07
- $a hodnocení rizik $2 czmesh $7 D018570
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
- 650 07
- $a toxikologie $2 mednas $7 nlk20040148281
- 650 07
- $a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
- 650 07
- $a veřejné zdravotnictví $2 mednas $7 nlk20040148357
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
- 655 _4
- $a publikace WHO $7 nlk20040156070
- 710 2_
- $a Organizace OSN pro výživu a zemědělství $7 kn20010710021
- 710 2_
- $a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
- 710 2_
- $a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. $b Meeting $n (59. : $d 2002 : $c Ženeva, Švýcarsko) $7 ko2006325500
- 830 _0
- $a WHO technical report series, $x 0512-3054
- 910 __
- $a ABA008 $b K 61857/913 $y x
- 910 __
- $a ABE015 $b W 855/913 $y 1
- 990 __
- $a 20030318 $b ABA008
- 991 __
- $a 20080217134712 $b ABA008
- BAS __
- $a SKM $a 02 $a 49 $a 11 $a 27 $a MRG
- BAS __
- $a NML $a 02 $a 30 $a 49 $a 11
- BAS __
- $a OVI $a 02 $a 11 $a 30 $a 49 $a MRG
- LZP __
- $a odf $b 44/3.3.2003