• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Evaluation of certain food additives : fifty-ninth report of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

Publikováno
Geneva : WHO, 2002
Edice
WHO technical report series, ISSN 0512-3054 913
Stránkování
vii, 153 s. : tab., grafy ; 24 cm

Jazyk angličtina Země Švýcarsko

Typ dokumentu publikace WHO

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00098174
Odkazy

Knihovny.cz ISBN 92-4-120913-5

"The joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JEFCA) met in Geneva from 4 to 13 June 2002."

Bibliografie atd.

Skrytá bibl.

Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura K 61857/913 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/913 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
Další knihovny Detaily Služby
ABC004 ABC004 Signatura Y 00471/913
000      
02061nam 2200517 a 4500
001      
MED00098174
003      
CZ-PrNML
005      
20141219145324.0
008      
030410s2002 sz eng||
009      
BK
020    __
$a 92-4-120913-5 $q (brož.)
040    __
$a ABA008 $b cze $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a eng
044    __
$a sz $c CH
072    _7
$x Hygiena. Lidské zdraví $a 613 $2 konspekt $7 sk136313
080    __
$a 664 $2 h
080    __
$a 63 $2 h
080    __
$a 614.3 $2 h
080    __
$a 612.39 $2 h
080    __
$a 613.2 $2 h
080    __
$a 614:061.1(100) $2 h
245    00
$a Evaluation of certain food additives : $b fifty-ninth report of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
260    __
$a Geneva : $b WHO, $c 2002
300    __
$a vii, 153 s. : $b tab., grafy ; $c 24 cm
490    1_
$a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 913
500    __
$a "The joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JEFCA) met in Geneva from 4 to 13 June 2002."
504    __
$a Skrytá bibl.
650    07
$a potravinářské přísady $x analýza $2 czmesh $7 D005503
650    07
$a potravinářské přísady $x toxicita $2 czmesh $7 D005503
650    07
$a farmaceutické pomocné látky $2 czmesh $7 D010592
650    07
$a chuťové esence $x analýza $2 czmesh $7 D005421
650    07
$a hodnocení rizik $2 czmesh $7 D018570
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
650    07
$a toxikologie $2 mednas $7 nlk20040148281
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
650    07
$a veřejné zdravotnictví $2 mednas $7 nlk20040148357
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
655    _4
$a publikace WHO $7 nlk20040156070
710    2_
$a Organizace OSN pro výživu a zemědělství $7 kn20010710021
710    2_
$a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
710    2_
$a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. $b Meeting $n (59. : $d 2002 : $c Ženeva, Švýcarsko) $7 ko2006325500
830    _0
$a WHO technical report series, $x 0512-3054
910    __
$a ABA008 $b K 61857/913 $y x
910    __
$a ABE015 $b W 855/913 $y 1
990    __
$a 20030318 $b ABA008
991    __
$a 20080217134712 $b ABA008
BAS    __
$a SKM $a 02 $a 49 $a 11 $a 27 $a MRG
BAS    __
$a NML $a 02 $a 30 $a 49 $a 11
BAS    __
$a OVI $a 02 $a 11 $a 30 $a 49 $a MRG
LZP    __
$a odf $b 44/3.3.2003