• Something wrong with this record ?

Fyziológia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom

Brillat-Savarin

Published
Bratislava : Tatran, 1987
Edition
Vyd. 1.
Series
Svetová tvorba ; zv. 185
Pagination
211 s. ; 23 cm

Language Slovak Country Slovakia

Document type Popular Work

Úvahy o gastronomickom umení

Owner Details Services
NLK NLK Shelf no. K 80660 [1]
Volume Location Shelf no. Status Order
Loading data ...
000      
00000nam 2200000 a 4500
001      
MED00152126
003      
CZ-PrNML
005      
20141219162845.0
008      
060801s1987 xo e slo||
009      
BK
020    __
$q (Váz.)
040    __
$a ABA008 $b cze $d ABA008 $e AACR2
041    1_
$a slo $h fre
044    __
$a xo $c SK
072    _7
$x Senzorické a motorické funkce. Emoce. Vůle $a 159.93/.94 $2 Konspekt $7 sk136361
080    __
$a 612 $2 h
080    __
$a 576.32/.36 $2 h
080    __
$a 641/642 $2 h
080    __
$a 1/3+7/9 $2 h
100    1_
$a Brillat-Savarin, Jean Anthelme, $d 1755-1826 $4 aut $7 ola2003209074
245    10
$a Fyziológia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení : $b dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom / $c Brillat-Savarin
246    13
$a Úvahy o gastronomickom umení
250    __
$a Vyd. 1.
260    __
$a Bratislava : $b Tatran, $c 1987
300    __
$a 211 s. ; $c 23 cm
490    1_
$a Svetová tvorba ; $v zv. 185
650    07
$a fyziologie $2 mednas $7 nlk20040147643
650    07
$a zájmy a záliby $2 mednas $7 nlk20040147208
650    07
$a chuť $x genetika $2 czmesh $7 D013649
650    07
$a chuť k jídlu $x fyziologie $2 czmesh $7 D001066
650    07
$a apetenční chování $x fyziologie $2 czmesh $7 D001070
650    07
$a vaření $x etika $x dějiny $2 czmesh $7 D003296
655    _7
$a populární práce $2 czmesh $7 D020496
765    0_
$t Physiologie du goût ou méditations de gastronomie transcendante $9 Slovensky
830    _0
$a Svetová tvorba
910    __
$a ABA008 $b K 80660 $y x
990    __
$a 20060801143122 $b ABA008
991    __
$a 20070301085657 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 133767 $s 152185
BAS    __
$a 02 $a 11 $a 30
LZP    __
$b 165/28.7.2006