-
Something wrong with this record ?
Fyziológia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom
Brillat-Savarin
- Published
- Bratislava : Tatran, 1987
- Edition
- Vyd. 1.
- Series
- Svetová tvorba ; zv. 185
- Pagination
- 211 s. ; 23 cm
Language Slovak Country Slovakia
Document type Popular Work
Persistent link
https://www.medvik.cz/link/MED00152126
- MeSH
- Appetitive Behavior physiology MeSH
- Appetite physiology MeSH
- Taste genetics MeSH
- Cooking ethics history MeSH
- Publication type
- Popular Work MeSH
- Conspectus
- Senzorické a motorické funkce. Emoce. Vůle
- NML Fields
- fyziologie
- zájmy a záliby
Úvahy o gastronomickom umení
Owner | Details | Services | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Shelf no. K 80660 [1] | ||||||
Loading data ...
|
- 000
- 00000nam 2200000 a 4500
- 001
- MED00152126
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20141219162845.0
- 008
- 060801s1987 xo e slo||
- 009
- BK
- 020 __
- $q (Váz.)
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $d ABA008 $e AACR2
- 041 1_
- $a slo $h fre
- 044 __
- $a xo $c SK
- 072 _7
- $x Senzorické a motorické funkce. Emoce. Vůle $a 159.93/.94 $2 Konspekt $7 sk136361
- 080 __
- $a 612 $2 h
- 080 __
- $a 576.32/.36 $2 h
- 080 __
- $a 641/642 $2 h
- 080 __
- $a 1/3+7/9 $2 h
- 100 1_
- $a Brillat-Savarin, Jean Anthelme, $d 1755-1826 $4 aut $7 ola2003209074
- 245 10
- $a Fyziológia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení : $b dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom / $c Brillat-Savarin
- 246 13
- $a Úvahy o gastronomickom umení
- 250 __
- $a Vyd. 1.
- 260 __
- $a Bratislava : $b Tatran, $c 1987
- 300 __
- $a 211 s. ; $c 23 cm
- 490 1_
- $a Svetová tvorba ; $v zv. 185
- 650 07
- $a fyziologie $2 mednas $7 nlk20040147643
- 650 07
- $a zájmy a záliby $2 mednas $7 nlk20040147208
- 650 07
- $a chuť $x genetika $2 czmesh $7 D013649
- 650 07
- $a chuť k jídlu $x fyziologie $2 czmesh $7 D001066
- 650 07
- $a apetenční chování $x fyziologie $2 czmesh $7 D001070
- 650 07
- $a vaření $x etika $x dějiny $2 czmesh $7 D003296
- 655 _7
- $a populární práce $2 czmesh $7 D020496
- 765 0_
- $t Physiologie du goût ou méditations de gastronomie transcendante $9 Slovensky
- 830 _0
- $a Svetová tvorba
- 910 __
- $a ABA008 $b K 80660 $y x
- 990 __
- $a 20060801143122 $b ABA008
- 991 __
- $a 20070301085657 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 133767 $s 152185
- BAS __
- $a 02 $a 11 $a 30
- LZP __
- $b 165/28.7.2006