• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Evaluation of certain food additives and contaminants : sixty-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

Publikováno
Geneva : WHO, c2007
Edice
WHO technical report series, ISSN 0512-3054 940
Stránkování
ix, 92 s. ; 24 cm

Jazyk angličtina Země Švýcarsko

Typ dokumentu publikace WHO

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00156980

The report contains a general discussion of the principles governing the toxicological evaluation and assessments of intake of food additives (in particular flavoring agents) and contaminants. A summary follows of the Committee\'s evaluations of technical, toxicological, and intake data for certain food additives (annatto extracts, natamycin, propyl paraben, synthetic lycopene and lycopene from Blakeslea trispora, and quillaia extract type 2) and food contaminants (aluminium, 3-chloro-1 2-propanediol, 1 3-dichloro-2-propanol, and methylmercury). Specifications for the following food additives were revised: carob bean gum, guar gum, titanium dioxide, and zeaxanthin. Annexed to the report are tables summarizing the Committee\'s recommendations for intakes and toxicological evaluations of the food additives and contaminants considered.

Bibliografie atd.

Obsahuje literaturu

Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura K 61857/940 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/940 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
000      
00000nam 2200000 a 4500
001      
MED00156980
003      
CZ-PrNML
005      
20141219164039.0
008      
070911s2007 sz e eng||
009      
BK
020    __
$a 92-4-120940-2 $q (brož.)
020    __
$a 978-92-4-120940-3 $q (brož.)
040    __
$a ABA008 $b cze $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a eng
044    __
$a sz $c CH
072    _7
$x Potravinářský průmysl $a 664 $2 Konspekt $7 sk136412
080    __
$a 663/664 $2 h
080    __
$a 612.39 $2 h
080    __
$a 613.2 $2 h
080    __
$a 614 $2 h
080    __
$a 615.9 $2 h
080    __
$a 615.099 $2 h
080    __
$a 616-099 $2 h
110    2_
$a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. $b Meeting $n (65. : $d 2005 : $c Ženeva, Švýcarsko) $7 xx0059211
245    10
$a Evaluation of certain food additives and contaminants : $b sixty-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
260    __
$a Geneva : $b WHO, $c c2007
300    __
$a ix, 92 s. ; $c 24 cm
490    1_
$a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 940
504    __
$a Obsahuje literaturu
650    07
$a potravinářské přísady $x analýza $x toxicita $2 czmesh $7 D005503
650    07
$a chuťové esence $x analýza $x toxicita $2 czmesh $7 D005421
650    07
$a hodnocení rizik $2 czmesh $7 D018570
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
650    07
$a toxikologie $2 mednas $7 nlk20040148281
650    07
$a kontaminace potravin $x analýza $2 czmesh $7 D005506
655    _4
$a publikace WHO $7 nlk20040156070
710    2_
$a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
710    2_
$a Organizace OSN pro výživu a zemědělství $7 kn20010710021
830    _0
$a WHO technical report series
856    4_
$u http://whqlibdoc.who.int/trs/WHO_TRS_940_eng.pdf $y plný text
910    __
$y 1 $a ABA008 $b K 61857/940
910    __
$b W 855/940 $a ABE015 $y 2
990    __
$a 20061018104905 $b ABA008
991    __
$a 20080505160702 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 138162 $s 157045
BAS    __
$a 02 $a 11 $a 30 $a 49
BAS    __
$a 02 $a 11 $a 30 $a 49
LZP    __
$b 55/14.4.2008