• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Evaluation of certain food additives : sixty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

Publikováno
Geneva : World Health Organization, c2009
Edice
WHO technical report series, ISSN 0512-3054 ; no. 952
Stránkování
xi, 208 s. : tab. ; 24 cm

Jazyk angličtina Země Švýcarsko

Typ dokumentu publikace WHO

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00167971

Odkazy
Knihovny.cz ISBN 978-92-4-120952-6
plný text

Sixty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

Bibliografie atd.

Obsahuje bibliografické odkazy

Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura K 61857/952 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat...
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/952 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat...
000      
00000nam 2200000 a 4500
001      
MED00167971
003      
CZ-PrNML
005      
20141219171150.0
008      
061121s2009 sz u engu|
009      
BK
020    __
$a 978-92-4-120952-6 $q (brož.)
040    __
$a ABA008 $b cze $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a eng
044    __
$a sz $c CH
072    _7
$x Potravinářský průmysl $a 664 $2 Konspekt $7 sk136412
080    __
$a 663/664 $2 h
111    2_
$a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. $b Meeting $n (69. : $d 2008 : $c Řím, Itálie) $7 xx0120061
245    10
$a Evaluation of certain food additives : $b sixty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
246    13
$a Sixty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
260    __
$a Geneva : $b World Health Organization, $c c2009
300    __
$a xi, 208 s. : $b tab. ; $c 24 cm
490    1_
$a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v no. 952
504    __
$a Obsahuje bibliografické odkazy
650    07
$a chuťové esence $x analýza $x toxicita $2 czmesh $7 D005421
650    07
$a potravinářské přísady $x analýza $x toxicita $2 czmesh $7 D005503
650    07
$a kontaminace potravin $2 czmesh $7 D005506
650    07
$a hodnocení rizik $2 czmesh $7 D018570
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
655    _4
$a publikace WHO $7 nlk20040156070
830    _0
$a WHO technical report series
856    4_
$u http://whqlibdoc.who.int/trs/WHO_TRS_952_eng.pdf $y plný text
910    __
$y 2 $y 2 $y 2 $a ABA008 $b K 61857/952
910    __
$a ABE015 $b W 855/952 $y 1
990    __
$a 20100204092048 $b ABA008
991    __
$a 20100630101316 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 150590 $s 171955
BAS    __
$a 02 $a 11 $a 30 $a 49
LZP    __
$b 56/1.2.2010