- 
             Je něco špatně v tomto záznamu ?
 
Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-fourth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- Publikováno
 - Geneva : World Health Organization, 2011
 
- Edice
 - WHO technical report series, ISSN 0512-3054 966
 
- Stránkování
 - x, 136 s. : tab. ; 24 cm
 
Jazyk angličtina Země Švýcarsko
Typ dokumentu publikace WHO
    Knihovny.cz ISBN 
           
             978-92-4-120966-3
             
           
         
    
      plný text volně přístupný
      
      
      
- MeSH
 - dieta škodlivé účinky MeSH
 - hodnocení rizik MeSH
 - kontaminace potravin MeSH
 - potravinářské přísady analýza toxicita MeSH
 
- Konspekt
 - Potravinářský průmysl
 - NLK Obory
 - zemědělství a potravinářství
 - NLK Publikační typ
 - publikace WHO
 
Obsahuje bibliografické odkazy
| Vlastník | Detaily | Služby | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| NLK | NLK Signatura K 61857/966 [1] | ||||||
      
 
          Nahrávání dat ...
         
       | 
  |||||||
| NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/966 [1] | ||||||
      
 
          Nahrávání dat ...
         
       | 
  |||||||
- 000
 - 00000nam 2200000 a 4500
 
- 001
 - MED00178319
 
- 003
 - CZ-PrNML
 
- 005
 - 20141219173913.0
 
- 008
 - 061121s2011 sz u engu|
 
- 009
 - BK
 
- 020 __
 - $a 978-92-4-120966-3 $q (brož.)
 
- 040 __
 - $a ABA008 $b cze $d ABA008 $e AACR2
 
- 041 0_
 - $a eng
 
- 044 __
 - $a sz $c CH
 
- 072 _7
 - $x Potravinářský průmysl $a 664 $2 Konspekt $7 sk136412
 
- 080 __
 - $a 663/664 $2 h
 
- 110 2_
 - $a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. $b Meeting $n (74. : $d 2011 : $c Řím, Itálie) $7 xx0150045
 
- 245 10
 - $a Evaluation of certain food additives and contaminants : $b seventy-fourth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
 
- 260 __
 - $a Geneva : $b World Health Organization, $c 2011
 
- 300 __
 - $a x, 136 s. : $b tab. ; $c 24 cm
 
- 490 1_
 - $a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 966
 
- 504 __
 - $a Obsahuje bibliografické odkazy
 
- 650 07
 - $a potravinářské přísady $x analýza $x toxicita $2 czmesh $7 D005503
 
- 650 07
 - $a kontaminace potravin $2 czmesh $7 D005506
 
- 650 07
 - $a dieta $x škodlivé účinky $2 czmesh $7 D004032
 
- 650 07
 - $a hodnocení rizik $2 czmesh $7 D018570
 
- 650 07
 - $a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
 
- 655 _4
 - $a publikace WHO $7 nlk20040156070
 
- 830 _0
 - $a WHO technical report series
 
- 856 4_
 - $u http://whqlibdoc.who.int/trs/WHO_TRS_966_eng.pdf $y plný text volně přístupný
 
- 910 __
 - $a ABA008 $b K 61857/966 $y 3
 
- 910 __
 - $a ABE015 $b W 855/966 $y 1
 
- 990 __
 - $a 20120426141344 $b ABA008
 
- 991 __
 - $a 20120612123433 $b ABA008
 
- 999 __
 - $a ok $b medvik21 $g 907354 $s 182368
 
- BAS __
 - $a 02 $a 11 $a 30 $a 49
 
- LZP __
 - $b 36/19.3.2012