-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Česká kuchyně za dob nedostatku : nynějším hospodyňkám na vybranou podle původního vydání z roku 1917 vyšlému v Knihovně českých hospodyněk a dívek
Čeněk Zíbrt ; podávají Jiří Sádlo a Viktor Faktor, kteří knihu tuto též okomentovali a náležitostmi dovybavili
- Publikováno
- V Praze : Dauphin, 2012
- Edice
- Sporáček ; sv. 3
- Stránkování
- 211 s. ; 21 cm
Jazyk čeština Země Česko
Typ dokumentu kuchařské knihy, monografie
Knihovny.cz ISBN
978-80-7272-420-8
Knihovny.cz ČNB
cnb002393171
- MeSH
- vaření dějiny metody MeSH
- Publikační typ
- kuchařské knihy MeSH
- monografie MeSH
- Geografické názvy
- Česká republika MeSH
- Konspekt
- Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
- NLK Obory
- zájmy a záliby
- humanitní vědy a umění
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Signatura K 88032 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
- 000
- 00000nam 2200000 a 4500
- 001
- MED00178975
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20141219174055.0
- 008
- 120807s2012 xr e cze||
- 009
- BK
- 015 __
- $a cnb002393171
- 020 __
- $a 978-80-7272-420-8 $q (váz.)
- 040 __
- $a TAG001 $b cze $d ABA008 $e AACR2
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr $c CZ
- 072 _7
- $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $a 641 $2 Konspekt $7 sk136400
- 080 __
- $a 64 $2 UDC-MRF
- 080 __
- $a 641/642 $2 h
- 080 __
- $a 1/3+7/9 $2 h
- 100 1_
- $a Zíbrt, Čeněk, $d 1864-1932 $4 aut $7 jk01152578
- 245 10
- $a Česká kuchyně za dob nedostatku : $b nynějším hospodyňkám na vybranou podle původního vydání z roku 1917 vyšlému v Knihovně českých hospodyněk a dívek / $c Čeněk Zíbrt ; podávají Jiří Sádlo a Viktor Faktor, kteří knihu tuto též okomentovali a náležitostmi dovybavili
- 260 __
- $a V Praze : $b Dauphin, $c 2012
- 300 __
- $a 211 s. ; $c 21 cm
- 490 1_
- $a Sporáček ; $v sv. 3
- 520 __
- $a Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální
- 650 07
- $a zájmy a záliby $2 mednas $7 nlk20040147208
- 650 07
- $a humanitní vědy a umění $2 mednas $7 nlk20040148345
- 650 07
- $a vaření $x dějiny $x metody $2 czmesh $7 D003296
- 651 _7
- $a Česká republika $2 czmesh $7 D018153
- 655 _7
- $a kuchařské knihy $2 czmesh $7 D055823
- 655 _7
- $a monografie $7 D016467 $2 czmesh
- 700 1_
- $a Sádlo, Jiří, $d 1958- $4 cmm $7 xx0008592
- 700 1_
- $a Faktor, Viktor, $d 1944-2017 $4 aui $7 jn20000400655
- 910 __
- $a ABA008 $b K 88032 $y 3
- 990 __
- $a 20120725103454 $b ABA008
- 991 __
- $a 20120814110841 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 914756 $s 183023
- BAS __
- $a 01 $a 11 $a 30
- LZP __
- $b 83/18.7.2012