• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Změny výživové hodnoty bílkovin a tuků při zpracování potravin. Část 1, Změny bílkovin

Publikováno
Praha : Vědecko-technická společnost, 1961
Stránkování
34 stran

Jazyk čeština Země Česko

Typ dokumentu monografie

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00192174

Změny bílkovin

000      
00000nam a2200000 i 4500
001      
MED00192174
003      
CZ-PrNML
005      
20220208112844.0
008      
170713s1961 xr e 000 0|cze||
009      
BK
040    __
$a OLA001 $b cze $d ABA008 $e rda
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
072    _7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19 $7 sk136412
245    00
$a Změny výživové hodnoty bílkovin a tuků při zpracování potravin. $n Část 1, $p Změny bílkovin
246    30
$a Změny bílkovin
264    _1
$a Praha : $b Vědecko-technická společnost, $c 1961
300    __
$a 34 stran
336    __
$a text $b txt $2 rdacontent
337    __
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    __
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
650    07
$a analýza potravin $7 D005504 $2 czmesh
650    07
$a proteiny $7 D011506 $2 czmesh
650    07
$a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $7 nlk20040148352 $2 mednas
655    _7
$a monografie $7 D016467 $2 czmesh
910    __
$a ABA008 $y b
990    __
$a 20170713140219 $b ABA008
991    __
$a 20220208112841 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 1237492 $s 206178
LZP    __
$b bmc

Hledat články