• Something wrong with this record ?

Skryté nebezpečí zdravých potravin : proč je „zdravá" strava příčinou nemocí a nadváhy

Steven R. Gundry ; překlad Ivana Sýkorová

Published
Praha : Grada publishing, a.s., 2019
Edition
První vydání
Pagination
279 stran ; 24 cm

Language Czech Country Czech Republic

Document type Cookbook, Popular Work

Links

Knihovny.cz ISBN 978-80-247-4044-7

Autor, vystudovaný lékař, srozumitelně vysvětluje, jak lektiny přispívají ke zhoršování zdravotního stavu a proč zejména průmyslové zpracování zemědělských produktů stojí za tím, že se mnohé potraviny staly spíše škodlivými než prospěšnými. Nakladatelská anotace. Kráceno; Trápí vás zdravotní potíže nebo obezita, i když jíte hodně ovoce, zeleniny, celozrnného pečiva a další doporučované potraviny? Chcete se zbavit i nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Průlomový bestseller mění názory odborníků a široké veřejnosti na to, jaké potraviny jsou skutečně zdravé.

Proč je „zdravá" strava příčinou nemocí a nadváhy

Bibliography, etc.

Obsahuje poznámky

Owner Details Services
NLK NLK Shelf no. K 93134 [1]
Volume Location Shelf no. Status Order
Loading data ...
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Shelf no. K 12689 [1]
Volume Location Shelf no. Status Order
Loading data ...
000      
00000nam a2200000 i 4500
001      
MED00196780
003      
CZ-PrNML
005      
20190102132700.0
007      
ta
008      
181205s2019 xr e 000 0|cze||
009      
BK
020    __
$a 978-80-247-4044-7 $q (brožováno)
040    __
$a ABE015 $b cze $d ABA008 $e rda
041    1_
$a cze $h eng
044    __
$a xr
072    _7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 $7 sk136400
100    1_
$a Gundry, Steven R. $7 jo2018984483 $4 aut
240    00
$a The plant paradox. $l Česky
245    10
$a Skryté nebezpečí zdravých potravin : $b proč je „zdravá" strava příčinou nemocí a nadváhy / $c Steven R. Gundry ; překlad Ivana Sýkorová
246    10
$a Proč je „zdravá" strava příčinou nemocí a nadváhy
250    __
$a První vydání
264    _1
$a Praha : $b Grada publishing, a.s., $c 2019
300    __
$a 279 stran ; $c 24 cm
336    __
$a text $b txt $2 rdacontent
337    __
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    __
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
504    __
$a Obsahuje poznámky
520    __
$a Autor, vystudovaný lékař, srozumitelně vysvětluje, jak lektiny přispívají ke zhoršování zdravotního stavu a proč zejména průmyslové zpracování zemědělských produktů stojí za tím, že se mnohé potraviny staly spíše škodlivými než prospěšnými. Nakladatelská anotace. Kráceno
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $7 nlk20040148352 $2 mednas
650    07
$a zdravá strava $x škodlivé účinky $7 D000072001 $2 czmesh
650    07
$a jídelníček $7 D008612 $2 czmesh
650    07
$a fyziologie výživy $7 D009747 $2 czmesh
650    07
$a lektiny $7 D037102 $2 czmesh
655    _7
$a kuchařské knihy $7 D055823 $2 czmesh
655    _7
$a populární práce $7 D020496 $2 czmesh
700    1_
$a Sýkorová, Ivana $7 xx0091389 $4 trl
910    __
$a ABA008 $b K 93134 $y 6
910    __
$a ABE015 $b K 12689 $y 1
990    __
$a 20181123095623 $b ABA008
991    __
$a 20190102132853 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 1353411 $s 212288
BAS    __
$a 30
BAS    __
$a 30
LZP    __
$b 215/29.11.2018
LZP    __
$b 2018/100/4.12.2018