• Something wrong with this record ?

Rádce školní jídelny. 3, Normování potravin v souladu s "Nutričním doporučením ministerstva zdravotnictví ke spotřebnímu koši"

kolektiv autorů Dana Hrnčířová, Olga Johanidesová, Alexandra Košťálová, Jana Křečková, Anna Niklová, Anna Packová, Karin Petřeková, Jana Spáčilová, Veronika Suchodolová

Published
Praha : Státní zdravotní ústav, 2018
Edition
2. vydání
Pagination
66 stran : ilustrace, tabulky ; 30 cm

Language Czech Country Czech Republic

Document type Guideline

Links

Knihovny.cz ISBN 978-80-7071-377-8
Knihovny.cz NBN cnb003060269

Pomůcka pro normování pokrmů při plánování jídelního lístku dle Nutričního doporučení ministerstva zdravotnictví ke spotřebnímu koši. Zdroj: SK ČR

Normování potravin v souladu s "Nutričním doporučením ministerstva zdravotnictví ke spotřebnímu koši"

Bibliography, etc.

Obsahuje literaturu

Owner Details Services
NLK NLK Shelf no. DT 11912 [1]
Volume Location Shelf no. Status Order
Loading data ...
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Shelf no. K 12768 [1]
Volume Location Shelf no. Status Order
Loading data ...
000      
00000nam a2200000 i 4500
001      
MED00196919
003      
CZ-PrNML
005      
20190221123635.0
007      
ta
008      
181221s2018 xr hoa e 000 0|cze||
009      
BK
015    __
$a cnb003060269
020    __
$a 978-80-7071-377-8 $q (brožováno)
040    __
$a ABA008 $b cze $d ABE015 $e rda
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
072    _7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 $7 sk136400
100    1_
$a Hrnčířová, Dana $7 xx0083083 $4 aut
245    10
$a Rádce školní jídelny. $n 3, $p Normování potravin v souladu s "Nutričním doporučením ministerstva zdravotnictví ke spotřebnímu koši" / $c kolektiv autorů Dana Hrnčířová, Olga Johanidesová, Alexandra Košťálová, Jana Křečková, Anna Niklová, Anna Packová, Karin Petřeková, Jana Spáčilová, Veronika Suchodolová
246    10
$a Normování potravin v souladu s "Nutričním doporučením ministerstva zdravotnictví ke spotřebnímu koši"
250    __
$a 2. vydání
264    _1
$a Praha : $b Státní zdravotní ústav, $c 2018
300    __
$a 66 stran : $b ilustrace, tabulky ; $c 30 cm
336    __
$a text $b txt $2 rdacontent
337    __
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    __
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
504    __
$a Obsahuje literaturu
520    __
$a Pomůcka pro normování pokrmů při plánování jídelního lístku dle Nutričního doporučení ministerstva zdravotnictví ke spotřebnímu koši. Zdroj: SK ČR
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $7 nlk20040148352 $2 mednas
650    07
$a stravovací služby $7 D005522 $2 czmesh
650    07
$a jídelníček $7 D008612 $2 czmesh
650    07
$a fyziologie výživy dětí $7 D002664 $2 czmesh
650    07
$a potraviny $7 D005502 $2 czmesh
655    _7
$a směrnice $7 D016431 $2 czmesh
700    1_
$a Johanidesová, Olga $7 xx0101777 $4 aut
700    1_
$a Košťálová, Alexandra, $d 1978- $7 mzk2013754950 $4 aut
700    1_
$a Křečková, Jana $7 xx0213176 $4 aut
700    1_
$a Niklová, Anna $7 xx0202713 $4 aut
700    1_
$a Packová, Anna $7 xx0008840 $4 aut
700    1_
$a Petřeková, Karin $7 xx0213177 $4 aut
700    1_
$a Spáčilová, Jana, $d 1988- $7 xx0141837 $4 aut
700    1_
$a Suchodolová, Veronika, $d 1982- $7 xx0086881 $4 aut
910    __
$a ABA008 $b DT 11912 $y 6
910    __
$b K 12768 $a ABE015 $y 1
990    __
$a 20181206151854 $b ABA008
991    __
$a 20190221123932 $b ABE015
999    __
$a ok $b medvik21 $g 1356764 $s 212412
BAS    __
$a 30
BAS    __
$a 30
LZP    __
$b 219/6.12.2018
LZP    __
$b 2019/12/13.2.2019