-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky
recenzent Jan Krejsek
- Publikováno
- Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2019
- Vydání
- 2. vydání
- Stránkování
- 43 stran : barevné ilustrace, tabulky ; 21 cm
Jazyk čeština Země Česko
Typ dokumentu informační publikace, práce podpořená grantem
Knihovny.cz ISBN
978-80-88019-37-4
Knihovny.cz ČNB
cnb003099778
- MeSH
- kysané mléčné výrobky MeSH
- Lactobacillus MeSH
- probiotika MeSH
- zdravá strava MeSH
- Publikační typ
- práce podpořená grantem MeSH
- Konspekt
- Živočišné produkty
- NLK Obory
- nutriční terapie, dietoterapie a výživa
- NLK Publikační typ
- informační publikace
Publikace, která informuje o fermentovaných mléčných výrobcích, probioticích a bakteriích mléčného kvašení a jejich významu pro zdraví. Určeno odborné veřejnosti.
Název z obálky
Bibliografie atd.Obsahuje bibliografie
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Signatura K 94511 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
- 000
- 00000nam a2200000 i 4500
- 001
- MED00204445
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20200916083726.0
- 007
- ta
- 008
- 200915s2019 xr o e 000 0|cze||
- 009
- BK
- 015 __
- $a cnb003099778
- 020 __
- $a 978-80-88019-37-4 $q (brožováno)
- 035 __
- $a (OCoLC)1130264767
- 040 __
- $a OLA001 $b cze $d ABA008 $e rda
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 072 _7
- $a 637 $x Živočišné produkty $2 Konspekt $9 24
- 245 00
- $a Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky / $c recenzent Jan Krejsek
- 250 __
- $a 2. vydání
- 264 _1
- $a Praha : $b Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, $c 2019
- 300 __
- $a 43 stran : $b barevné ilustrace, tabulky ; $c 21 cm
- 336 __
- $a text $b txt $2 rdacontent
- 337 __
- $a bez média $b n $2 rdamedia
- 338 __
- $a svazek $b nc $2 rdacarrier
- 500 __
- $a Název z obálky
- 504 __
- $a Obsahuje bibliografie
- 520 __
- $a Publikace, která informuje o fermentovaných mléčných výrobcích, probioticích a bakteriích mléčného kvašení a jejich významu pro zdraví. Určeno odborné veřejnosti.
- 650 07
- $a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $7 nlk20040148352 $2 mednas
- 650 07
- $a kysané mléčné výrobky $7 D043302 $2 czmesh
- 650 07
- $a probiotika $7 D019936 $2 czmesh
- 650 07
- $a zdravá strava $7 D000072001 $2 czmesh
- 650 07
- $a Lactobacillus $7 D007778 $2 czmesh
- 655 _4
- $a informační publikace $7 nlk20040155143
- 655 _7
- $a práce podpořená grantem $7 D013485 $2 czmesh
- 700 1_
- $a Krejsek, Jan, $d 1958- $7 nlk19990073429 $4 rev
- 910 __
- $a ABA008 $b K 94511 $y 6
- 990 __
- $a 20200911125011 $b ABA008
- 991 __
- $a 20200916083722 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 1561894 $s 220467
- BAS __
- $a 30
- LZP __
- $b 145/11.9.2020