kysané mléčné výrobky [Cultured Milk Products]
- Termíny
-
fermentované mléčné výrobky
-
Fermented Dairy Products
Fermented Milk Products
Milk Products, Cultured
Výrobky z mléka, které se vyrábějí řízenou fermentací.
Derivatives of milk that are produced by controlled FERMENTATION.
- DUI
- D043302 MeSH Prohlížeč
- CUI
- M0442705
- Předchozí užití
- Milk (1963-2003)
- Historická pozn.
- 2004
Povolená podhesla
- AN
- analýza 1
- HI
- dějiny
- EC
- ekonomika
- CL
- klasifikace 2
- MI
- mikrobiologie 7
- ST
- normy
- PO
- otrava
- PS
- parazitologie
- AE
- škodlivé účinky
- SN
- statistika a číselné údaje
- TO
- toxicita
- RE
- účinky záření
- VI
- virologie
- SD
- zásobování a distribuce 1