Detail
Kniha
Web zdroj
FT
Medvik - Katalogy
  • Je něco špatně v tomto záznamu ?

Safe and healthy food in traditional food markets in the WHO European Region

Publikováno
Copenhagen : World Health Organization, Regional Office for Europe, [2021]
©2021
Stránkování
vii, 30 stran : ilustrace

Jazyk angličtina Země Dánsko

Typ dokumentu publikace WHO

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00207089

This technical report contains guidance on the promotion of safe and healthy food in traditional markets within the WHO European Region, targeting all stakeholders from policy-makers to market workers. This document outlines the main guiding principles of a safe and healthy traditional food market and proposes a stepwise approach to the implementation of safe and healthy traditional food market initiatives.

Bibliografie atd.

Obsahuje bibliografické odkazy

Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura online [0] viz E-zdroje
000      
00000nam a2200000 i 4500
001      
MED00207089
003      
CZ-PrNML
005      
20220728193728.0
008      
210505s2021 dk a eo 000 0|eng||
009      
BK
040    __
$a ABA008 $b cze $d ABA008 $e rda
041    0_
$a eng
044    __
$a dk
072    _7
$a 614 $x Veřejné zdraví a hygiena $2 Konspekt $9 14 $7 sk136314
110    2_
$a Světová zdravotnická organizace. $b Regionální úřadovna pro Evropu $7 ko2004218631
245    10
$a Safe and healthy food in traditional food markets in the WHO European Region
264    _1
$a Copenhagen : $b World Health Organization, Regional Office for Europe, $c [2021]
264    _4
$c ©2021
300    __
$a vii, 30 stran : $b ilustrace
336    __
$a text $b txt $2 rdacontent
337    __
$a počítač $b c $2 rdamedia
338    __
$a online zdroj $b cr $2 rdacarrier
347    __
$a textový soubor $b PDF $2 rda
504    __
$a Obsahuje bibliografické odkazy
520    3_
$a This technical report contains guidance on the promotion of safe and healthy food in traditional markets within the WHO European Region, targeting all stakeholders from policy-makers to market workers. This document outlines the main guiding principles of a safe and healthy traditional food market and proposes a stepwise approach to the implementation of safe and healthy traditional food market initiatives.
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $7 nlk20040148352 $2 mednas
650    07
$a veřejné zdravotnictví $7 nlk20040148357 $2 mednas
650    07
$a neinfekční nemoci $7 D000073296 $2 czmesh
650    07
$a bezpečnost potravin $7 D059022 $2 czmesh
650    07
$a zdravá strava $7 D000072001 $2 czmesh
655    _4
$a publikace WHO $7 nlk20040156070
856    41
$u https://www.who.int/europe/publications/i/item/WHO-EURO-2021-1854-41605-56825 $y plný text volně přístupný
910    __
$a ABA008 $b online $y 0
990    __
$a 20210505121044 $b ABA008
991    __
$a 20220728193721 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 1649022 $s 222947
BAS    __
$a 30 $a 49
LZP    __
$b 2021online
  • RIS