• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Microbiology of the food chain - sampling techniques for microbiological analysis of food and feed samples [Microbiologie de la chaîne alimentaire - techniques de prélèvement pour l'analyse microbiologique d'échantillons d'aliments]

Publikováno
Geneva : ISO copyright office, [2015]
©2015
Stránkování
v, 17 stran : ilustrace ; 30 cm

Jazyk angličtina Země Švýcarsko

Typ dokumentu směrnice, brožury

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00209523

ISO guidelines that focus of the microbiology of food and feed products and the sampling techniques for their analysis.

Microbiologie de la chaîne alimentaire - techniques de prélèvement pour l'analyse microbiologique d'échantillons d'aliments

Microbiology of the food chain - sampling techniques for microbiological analysis of food and feed samples = Microbiologie de la chaîne alimentaire - techniques de prélèvement pour l'analyse microbiologique d'échantillons d'aliments : technical specification : ISO/TS 17728:2015

Microbiologie de la chaîne alimentaire - techniques de prélèvement pour l'analyse microbiologique d'échantillons d'aliments : technical specification : ISO/TS 17728:2015

Technical specification

ISO/TS 17728:2015

Bibliografie atd.

Obsahuje bibliografické odkazy

Uživatelské určení

Určeno odborné veřejnosti.

Vlastník Detaily Služby
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Signatura K 13651 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
000      
00000nam a2200000 i 4500
001      
MED00209523
003      
CZ-PrNML
005      
20221110082738.0
007      
ta
008      
220908s2015 sz da e 000 0|eng||
009      
BK
020    __
$q (Brožováno)
040    __
$a ABE015 $b cze $d ABE015 $e rda
041    0_
$a eng
044    __
$a sz
072    _7
$a 006 $x Metrologie. Standardizace $2 Konspekt $9 6 $7 sk136009
245    00
$a Microbiology of the food chain - sampling techniques for microbiological analysis of food and feed samples = $b Microbiologie de la chaîne alimentaire - techniques de prélèvement pour l'analyse microbiologique d'échantillons d'aliments : technical specification : ISO/TS 17728:2015
246    11
$a Microbiologie de la chaîne alimentaire - techniques de prélèvement pour l'analyse microbiologique d'échantillons d'aliments
246    10
$a Technical specification
246    13
$a ISO/TS 17728:2015
264    _1
$a Geneva : $b ISO copyright office, $c [2015]
264    _4
$c ©2015
300    __
$a v, 17 stran : $b ilustrace ; $c 30 cm
336    __
$a text $b txt $2 rdacontent
337    __
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    __
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
504    __
$a Obsahuje bibliografické odkazy
520    __
$a ISO guidelines that focus of the microbiology of food and feed products and the sampling techniques for their analysis.
521    __
$a Určeno odborné veřejnosti.
650    07
$a mikrobiologie, lékařská mikrobiologie $7 nlk20040147992 $2 mednas
650    07
$a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
650    07
$a potravinářská mikrobiologie $7 D005516 $2 czmesh
650    07
$a kontrola potravin $7 D005513 $2 czmesh
650    07
$a analýza potravin $7 D005504 $2 czmesh
650    07
$a potraviny $x normy $7 D005502 $2 czmesh
650    07
$a krmivo pro zvířata $x mikrobiologie $x normy $7 D000821 $2 czmesh
650    07
$a mikrobiologické techniky $x normy $7 D008828 $2 czmesh
650    07
$a potravní řetězec $7 D020387 $2 czmesh
655    _7
$a směrnice $7 D016431 $2 czmesh
655    _4
$a brožury $7 nlk-pt17
910    __
$a ABE015 $b K 13651 $y 1
990    __
$a 20220822105823 $b ABE015
991    __
$a 20221110082731 $b ABE015
999    __
$a ok $b medvik21 $g 1829425 $s 226215
BAS    __
$a 30
BAS    __
$a 30
LZP    __
$c NLK120
LZP    __
$b 2022/32/6.9.2022