• Something wrong with this record ?

Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod [Sensory analysis - Methodology - General guidance] [Analyse sensorielle - Méthodologie - Lignes directives générales]

Zpracovala: Radmila Foretová

Published
Praha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 2022
Pagination
vi, 26 stran ; 30 cm

Language English Country Czech Republic

Document type Guideline

Směrnice ISO, které se zaměřují na metody senzorické analýzy potravin. Určeno odborné veřejnosti.

Sensory analysis - Methodology - General guidance

Analyse sensorielle - Méthodologie - Lignes directives générales

Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod = Sensory analysis - Methodology - General guidance = Analyse sensorielle - Méthodologie - Lignes directives générales /

Sensory analysis - Methodology - General guidance

Analyse sensorielle - Méthodologie - Lignes directives générales /

Česká technická norma : ICS 67.240 : srpen 2022 : Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod

ČSN ISO 6658 (56 0050)

Český název z obálky

Bibliography, etc.

Obsahuje bibliografii

Owner Details Services
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Shelf no. K 13911 [1]
Volume Location Shelf no. Status Order
Loading data ...
000      
00000nam a2200000 i 4500
001      
MED00213999
003      
CZ-PrNML
005      
20231129145100.0
007      
ta
008      
231108s2022 xr e u 000 0|eng||
009      
BK
020    __
$q (Brožováno)
040    __
$a ABA009 $b cze $d ABE015 $e rda
041    0_
$a eng
044    __
$a xr
072    _7
$a 006 $x Metrologie. Standardizace $2 Konspekt $9 6 $7 sk136009
080    __
$a 543.6:663/664 $2 MRF
080    __
$a 614.31 $2 MRF
245    00
$a Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod = $b Sensory analysis - Methodology - General guidance = Analyse sensorielle - Méthodologie - Lignes directives générales / $c Zpracovala: Radmila Foretová
246    13
$a Česká technická norma : $b ICS 67.240 : srpen 2022 : Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod
246    30
$a ČSN ISO 6658 (56 0050)
246    31
$a Sensory analysis - Methodology - General guidance
246    31
$a Analyse sensorielle - Méthodologie - Lignes directives générales
264    _1
$a Praha : $b Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, $c 2022
300    __
$a vi, 26 stran ; $c 30 cm
336    __
$a text $b txt $2 rdacontent
337    __
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    __
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
500    __
$a Český název z obálky
504    __
$a Obsahuje bibliografii
520    __
$a Směrnice ISO, které se zaměřují na metody senzorické analýzy potravin. Určeno odborné veřejnosti.
650    07
$a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
650    07
$a chemie, klinická chemie $7 nlk20040147810 $2 mednas
650    07
$a analýza potravin $x metody $7 D005504 $2 czmesh
650    07
$a kvalita jídla $7 D063427 $2 czmesh
655    _7
$a směrnice $7 D016431 $2 czmesh
700    1_
$a Foretová, Radmila $7 xx0310808 $4 com
710    2_
$a Česká agentura pro standardizaci $7 xx0236647
910    __
$a ABE015 $b K 13911 $y 1
990    __
$a 20231024135028 $b ABE015
991    __
$a 20231129145056 $b ABE015
999    __
$a ok $b medvik21 $g 1998900 $s 229748
BAS    __
$a 30
LZP    __
$c NLK120
LZP    __
$b 2023/45/1.11.2023