-
Something wrong with this record ?
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod [Sensory analysis - Methodology - General guidance] [Analyse sensorielle - Méthodologie - Lignes directives générales]
Zpracovala: Radmila Foretová
- Published
- Praha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 2022
- Pagination
- vi, 26 stran ; 30 cm
Language English Country Czech Republic
Document type Guideline
- MeSH
- Food Analysis methods MeSH
- Food Quality MeSH
- Publication type
- Guideline MeSH
- Conspectus
- Metrologie. Standardizace
- NML Fields
- zemědělství a potravinářství
- chemie, klinická chemie
Směrnice ISO, které se zaměřují na metody senzorické analýzy potravin. Určeno odborné veřejnosti.
Sensory analysis - Methodology - General guidance
Analyse sensorielle - Méthodologie - Lignes directives générales
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod = Sensory analysis - Methodology - General guidance = Analyse sensorielle - Méthodologie - Lignes directives générales /
Sensory analysis - Methodology - General guidance
Analyse sensorielle - Méthodologie - Lignes directives générales /
Česká technická norma : ICS 67.240 : srpen 2022 : Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod
ČSN ISO 6658 (56 0050)
Český název z obálky
Bibliography, etc.Obsahuje bibliografii
Owner | Details | Services | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Shelf no. K 13911 [1] | ||||||
Loading data ...
|
- 000
- 00000nam a2200000 i 4500
- 001
- MED00213999
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20231129145100.0
- 007
- ta
- 008
- 231108s2022 xr e u 000 0|eng||
- 009
- BK
- 020 __
- $q (Brožováno)
- 040 __
- $a ABA009 $b cze $d ABE015 $e rda
- 041 0_
- $a eng
- 044 __
- $a xr
- 072 _7
- $a 006 $x Metrologie. Standardizace $2 Konspekt $9 6 $7 sk136009
- 080 __
- $a 543.6:663/664 $2 MRF
- 080 __
- $a 614.31 $2 MRF
- 245 00
- $a Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod = $b Sensory analysis - Methodology - General guidance = Analyse sensorielle - Méthodologie - Lignes directives générales / $c Zpracovala: Radmila Foretová
- 246 13
- $a Česká technická norma : $b ICS 67.240 : srpen 2022 : Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod
- 246 30
- $a ČSN ISO 6658 (56 0050)
- 246 31
- $a Sensory analysis - Methodology - General guidance
- 246 31
- $a Analyse sensorielle - Méthodologie - Lignes directives générales
- 264 _1
- $a Praha : $b Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, $c 2022
- 300 __
- $a vi, 26 stran ; $c 30 cm
- 336 __
- $a text $b txt $2 rdacontent
- 337 __
- $a bez média $b n $2 rdamedia
- 338 __
- $a svazek $b nc $2 rdacarrier
- 500 __
- $a Český název z obálky
- 504 __
- $a Obsahuje bibliografii
- 520 __
- $a Směrnice ISO, které se zaměřují na metody senzorické analýzy potravin. Určeno odborné veřejnosti.
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
- 650 07
- $a chemie, klinická chemie $7 nlk20040147810 $2 mednas
- 650 07
- $a analýza potravin $x metody $7 D005504 $2 czmesh
- 650 07
- $a kvalita jídla $7 D063427 $2 czmesh
- 655 _7
- $a směrnice $7 D016431 $2 czmesh
- 700 1_
- $a Foretová, Radmila $7 xx0310808 $4 com
- 710 2_
- $a Česká agentura pro standardizaci $7 xx0236647
- 910 __
- $a ABE015 $b K 13911 $y 1
- 990 __
- $a 20231024135028 $b ABE015
- 991 __
- $a 20231129145056 $b ABE015
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 1998900 $s 229748
- BAS __
- $a 30
- LZP __
- $c NLK120
- LZP __
- $b 2023/45/1.11.2023