-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu [Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile] [Analyse sensorielle - Méthodologie - Directives générales pour l'établissement d'un profil sensoriel] [Sensorische Analyse - Prüfverfahren -- Allgemeiner Leitfaden zur Erstellung eines sensorische Profils]
Zpracovaly: Zdeňka Panovská, Radmila Foretová
- Publikováno
- Praha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 2018
- Stránkování
- 43 stran : ilustrace ; 30 cm
Jazyk čeština Země Česko
Typ dokumentu směrnice
- MeSH
- analýza potravin MeSH
- chemické techniky analytické MeSH
- interpretace statistických dat MeSH
- kvalita jídla MeSH
- Publikační typ
- směrnice MeSH
- Konspekt
- Metrologie. Standardizace
- NLK Obory
- zemědělství a potravinářství
- chemie, klinická chemie
Směrnice ISO, které se zaměřují na metody senzorické analýzy potravin. Určeno odborné veřejnosti.
Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile
Analyse sensorielle - Méthodologie - Directives générales pour l'établissement d'un profil sensoriel
Sensorische Analyse - Prüfverfahren -- Allgemeiner Leitfaden zur Erstellung eines sensorische Profils
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu = Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile = Analyse sensorielle - Méthodologie - Directives générales pour l'établissement d'un profil sensoriel = Sensorische Analyse - Prüfverfahren -- Allgemeiner Leitfaden zur Erstellung eines sensorische Profils /
Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile
Analyse sensorielle - Méthodologie - Directives générales pour l'établissement d'un profil sensoriel
Sensorische Analyse - Prüfverfahren -- Allgemeiner Leitfaden zur Erstellung eines sensorische Profils /
Česká technická norma : ICS 67.240 : únor 2018 : Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu
ČSN EN ISO 13299 (560054) : idt ISO 13299: 2016
Název z obálky
Bibliografie atd.Obsahuje bibliografii
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Signatura K 13912 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
- 000
- 00000nam a2200000 i 4500
- 001
- MED00214000
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20231129144905.0
- 007
- ta
- 008
- 231107s2018 xr d e u 000 0|cze||
- 009
- BK
- 020 __
- $q (Brožováno)
- 040 __
- $a ABE015 $b cze $d ABE015 $e rda
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 072 _7
- $a 006 $x Metrologie. Standardizace $2 Konspekt $9 6 $7 sk136009
- 245 00
- $a Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu = $b Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile = Analyse sensorielle - Méthodologie - Directives générales pour l'établissement d'un profil sensoriel = Sensorische Analyse - Prüfverfahren -- Allgemeiner Leitfaden zur Erstellung eines sensorische Profils / $c Zpracovaly: Zdeňka Panovská, Radmila Foretová
- 246 33
- $a Česká technická norma : $b ICS 67.240 : únor 2018 : Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu
- 246 33
- $a ČSN EN ISO 13299 (560054) : $b idt ISO 13299: 2016
- 246 11
- $a Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile
- 246 11
- $a Analyse sensorielle - Méthodologie - Directives générales pour l'établissement d'un profil sensoriel
- 246 11
- $a Sensorische Analyse - Prüfverfahren -- Allgemeiner Leitfaden zur Erstellung eines sensorische Profils
- 264 _1
- $a Praha : $b Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, $c 2018
- 300 __
- $a 43 stran : $b ilustrace ; $c 30 cm
- 336 __
- $a text $b txt $2 rdacontent
- 337 __
- $a bez média $b n $2 rdamedia
- 338 __
- $a svazek $b nc $2 rdacarrier
- 500 __
- $a Název z obálky
- 504 __
- $a Obsahuje bibliografii
- 520 __
- $a Směrnice ISO, které se zaměřují na metody senzorické analýzy potravin. Určeno odborné veřejnosti.
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
- 650 07
- $a chemie, klinická chemie $7 nlk20040147810 $2 mednas
- 650 07
- $a analýza potravin $7 D005504 $2 czmesh
- 650 07
- $a kvalita jídla $7 D063427 $2 czmesh
- 650 07
- $a chemické techniky analytické $7 D002623 $2 czmesh
- 650 07
- $a interpretace statistických dat $7 D003627 $2 czmesh
- 655 _7
- $a směrnice $7 D016431 $2 czmesh
- 700 1_
- $a Panovská, Zdeňka $7 xx0090128 $4 com
- 700 1_
- $a Foretová, Radmila $7 xx0310808 $4 clb
- 910 __
- $a ABE015 $b K 13912 $y 1
- 990 __
- $a 20231024135157 $b ABE015
- 991 __
- $a 20231129144901 $b ABE015
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 1998901 $s 229749
- LZP __
- $c NLK120
- LZP __
- $b 2023/45/1.11.2023