• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu [Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile] [Analyse sensorielle - Méthodologie - Directives générales pour l'établissement d'un profil sensoriel] [Sensorische Analyse - Prüfverfahren -- Allgemeiner Leitfaden zur Erstellung eines sensorische Profils]

Zpracovaly: Zdeňka Panovská, Radmila Foretová

Publikováno
Praha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 2018
Stránkování
43 stran : ilustrace ; 30 cm

Jazyk čeština Země Česko

Typ dokumentu směrnice

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00214000

Směrnice ISO, které se zaměřují na metody senzorické analýzy potravin. Určeno odborné veřejnosti.

Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile

Analyse sensorielle - Méthodologie - Directives générales pour l'établissement d'un profil sensoriel

Sensorische Analyse - Prüfverfahren -- Allgemeiner Leitfaden zur Erstellung eines sensorische Profils

Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu = Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile = Analyse sensorielle - Méthodologie - Directives générales pour l'établissement d'un profil sensoriel = Sensorische Analyse - Prüfverfahren -- Allgemeiner Leitfaden zur Erstellung eines sensorische Profils /

Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile

Analyse sensorielle - Méthodologie - Directives générales pour l'établissement d'un profil sensoriel

Sensorische Analyse - Prüfverfahren -- Allgemeiner Leitfaden zur Erstellung eines sensorische Profils /

Česká technická norma : ICS 67.240 : únor 2018 : Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu

ČSN EN ISO 13299 (560054) : idt ISO 13299: 2016

Název z obálky

Bibliografie atd.

Obsahuje bibliografii

Vlastník Detaily Služby
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Signatura K 13912 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
000      
00000nam a2200000 i 4500
001      
MED00214000
003      
CZ-PrNML
005      
20231129144905.0
007      
ta
008      
231107s2018 xr d e u 000 0|cze||
009      
BK
020    __
$q (Brožováno)
040    __
$a ABE015 $b cze $d ABE015 $e rda
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
072    _7
$a 006 $x Metrologie. Standardizace $2 Konspekt $9 6 $7 sk136009
245    00
$a Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu = $b Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile = Analyse sensorielle - Méthodologie - Directives générales pour l'établissement d'un profil sensoriel = Sensorische Analyse - Prüfverfahren -- Allgemeiner Leitfaden zur Erstellung eines sensorische Profils / $c Zpracovaly: Zdeňka Panovská, Radmila Foretová
246    33
$a Česká technická norma : $b ICS 67.240 : únor 2018 : Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu
246    33
$a ČSN EN ISO 13299 (560054) : $b idt ISO 13299: 2016
246    11
$a Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile
246    11
$a Analyse sensorielle - Méthodologie - Directives générales pour l'établissement d'un profil sensoriel
246    11
$a Sensorische Analyse - Prüfverfahren -- Allgemeiner Leitfaden zur Erstellung eines sensorische Profils
264    _1
$a Praha : $b Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, $c 2018
300    __
$a 43 stran : $b ilustrace ; $c 30 cm
336    __
$a text $b txt $2 rdacontent
337    __
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    __
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
500    __
$a Název z obálky
504    __
$a Obsahuje bibliografii
520    __
$a Směrnice ISO, které se zaměřují na metody senzorické analýzy potravin. Určeno odborné veřejnosti.
650    07
$a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
650    07
$a chemie, klinická chemie $7 nlk20040147810 $2 mednas
650    07
$a analýza potravin $7 D005504 $2 czmesh
650    07
$a kvalita jídla $7 D063427 $2 czmesh
650    07
$a chemické techniky analytické $7 D002623 $2 czmesh
650    07
$a interpretace statistických dat $7 D003627 $2 czmesh
655    _7
$a směrnice $7 D016431 $2 czmesh
700    1_
$a Panovská, Zdeňka $7 xx0090128 $4 com
700    1_
$a Foretová, Radmila $7 xx0310808 $4 clb
910    __
$a ABE015 $b K 13912 $y 1
990    __
$a 20231024135157 $b ABE015
991    __
$a 20231129144901 $b ABE015
999    __
$a ok $b medvik21 $g 1998901 $s 229749
LZP    __
$c NLK120
LZP    __
$b 2023/45/1.11.2023