• Something wrong with this record ?

Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin
[Guidelines of good manufacturing and hygiene practice - General principles of food hygiene]
[Česká technická norma : ICS 67.050 : Leden 2007]

Published
Praha : Český normalizační institut, 2007
Pagination
27 stran : ilustrace ; 30 cm

Language Czech, English Country Czech Republic

Document type Guideline

Směrnice, které se zaměřují na hygienu potravin ve výrobním průmyslu.

Guidelines of good manufacturing and hygiene practice - General principles of food hygiene

Česká technická norma : ICS 67.050 : Leden 2007

Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin = Guidelines of good manufacturing and hygiene practice - General principles of food hygiene

Guidelines of good manufacturing and hygiene practice - General principles of food hygiene

ČSN 56 9606

Obecné principy hygieny potravin

General principles of food hygiene

Název z obálky

Nad názvem: Česká technická norma, ICS 67.050, Leden 2007

Language

Souběžný anglický název

Owner Details Services
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Shelf no. K 13966 [1]
Volume Location Shelf no. Status Order
Loading data ...
000      
00000nam a2200000 i 4500
001      
MED00214937
003      
CZ-PrNML
005      
20240731144337.0
007      
ta
008      
240724s2007 xr d e u 000 0|cze||
009      
BK
020    __
$q (Brožováno)
040    __
$a BOD008 $b cze $d ABE015 $e rda
041    0_
$a cze $a eng
044    __
$a xr
072    _7
$a 006 $x Metrologie. Standardizace $2 Konspekt $9 6 $7 sk136009
080    __
$a 663/664
080    __
$a 664
080    __
$a 614.31
080    __
$a (083)
245    00
$a Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin = $b Guidelines of good manufacturing and hygiene practice - General principles of food hygiene
246    12
$a ČSN 56 9606
246    30
$a Obecné principy hygieny potravin
246    30
$a General principles of food hygiene
246    31
$a Guidelines of good manufacturing and hygiene practice - General principles of food hygiene
246    31
$a Česká technická norma : $b ICS 67.050 : Leden 2007
264    _1
$a Praha : $b Český normalizační institut, $c 2007
300    __
$a 27 stran : $b ilustrace ; $c 30 cm
336    __
$a text $b txt $2 rdacontent
337    __
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    __
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
500    __
$a Název z obálky
500    __
$a Nad názvem: Česká technická norma, ICS 67.050, Leden 2007
520    __
$a Směrnice, které se zaměřují na hygienu potravin ve výrobním průmyslu.
546    __
$a Souběžný anglický název
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
650    07
$a hygiena $2 mednas $7 nlk20040147807
650    07
$a bezpečnost potravin $2 czmesh $7 D059022
650    07
$a hygiena práce $x normy $2 czmesh $7 D016272
650    07
$a potravinářský průmysl $x normy $2 czmesh $7 D019649
651    _7
$a Česká republika $2 czmesh $7 D018153
655    _7
$a směrnice $2 czmesh $7 D016431
710    2_
$a Český normalizační institut $7 kn20020916006 $4 pbl
910    __
$a ABE015 $b K 13966 $y 1
990    __
$a 20240701100952 $b ABE015
991    __
$a 20240731144335 $b ABE015
999    __
$a ok $b medvik21 $g 2113661 $s 232709
LZP    __
$c NLK120
LZP    __
$b 2024/20/22.7.2024