-
Something wrong with this record ?
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin
[Guidelines of good manufacturing and hygiene practice - General principles of food hygiene]
[Česká technická norma : ICS 67.050 : Leden 2007]
- Published
- Praha : Český normalizační institut, 2007
- Pagination
- 27 stran : ilustrace ; 30 cm
Language Czech, English Country Czech Republic
Document type Guideline
- MeSH
- Food Safety MeSH
- Occupational Health standards MeSH
- Food Industry standards MeSH
- Publication type
- Guideline MeSH
- Geographicals
- Czech Republic MeSH
- Conspectus
- Metrologie. Standardizace
- NML Fields
- zemědělství a potravinářství
- hygiena
Směrnice, které se zaměřují na hygienu potravin ve výrobním průmyslu.
Guidelines of good manufacturing and hygiene practice - General principles of food hygiene
Česká technická norma : ICS 67.050 : Leden 2007
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin = Guidelines of good manufacturing and hygiene practice - General principles of food hygiene
Guidelines of good manufacturing and hygiene practice - General principles of food hygiene
ČSN 56 9606
Obecné principy hygieny potravin
General principles of food hygiene
Název z obálky
Nad názvem: Česká technická norma, ICS 67.050, Leden 2007
LanguageSouběžný anglický název
Owner | Details | Services | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Shelf no. K 13966 [1] | ||||||
Loading data ...
|
- 000
- 00000nam a2200000 i 4500
- 001
- MED00214937
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20240731144337.0
- 007
- ta
- 008
- 240724s2007 xr d e u 000 0|cze||
- 009
- BK
- 020 __
- $q (Brožováno)
- 040 __
- $a BOD008 $b cze $d ABE015 $e rda
- 041 0_
- $a cze $a eng
- 044 __
- $a xr
- 072 _7
- $a 006 $x Metrologie. Standardizace $2 Konspekt $9 6 $7 sk136009
- 080 __
- $a 663/664
- 080 __
- $a 664
- 080 __
- $a 614.31
- 080 __
- $a (083)
- 245 00
- $a Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin = $b Guidelines of good manufacturing and hygiene practice - General principles of food hygiene
- 246 12
- $a ČSN 56 9606
- 246 30
- $a Obecné principy hygieny potravin
- 246 30
- $a General principles of food hygiene
- 246 31
- $a Guidelines of good manufacturing and hygiene practice - General principles of food hygiene
- 246 31
- $a Česká technická norma : $b ICS 67.050 : Leden 2007
- 264 _1
- $a Praha : $b Český normalizační institut, $c 2007
- 300 __
- $a 27 stran : $b ilustrace ; $c 30 cm
- 336 __
- $a text $b txt $2 rdacontent
- 337 __
- $a bez média $b n $2 rdamedia
- 338 __
- $a svazek $b nc $2 rdacarrier
- 500 __
- $a Název z obálky
- 500 __
- $a Nad názvem: Česká technická norma, ICS 67.050, Leden 2007
- 520 __
- $a Směrnice, které se zaměřují na hygienu potravin ve výrobním průmyslu.
- 546 __
- $a Souběžný anglický název
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
- 650 07
- $a hygiena $2 mednas $7 nlk20040147807
- 650 07
- $a bezpečnost potravin $2 czmesh $7 D059022
- 650 07
- $a hygiena práce $x normy $2 czmesh $7 D016272
- 650 07
- $a potravinářský průmysl $x normy $2 czmesh $7 D019649
- 651 _7
- $a Česká republika $2 czmesh $7 D018153
- 655 _7
- $a směrnice $2 czmesh $7 D016431
- 710 2_
- $a Český normalizační institut $7 kn20020916006 $4 pbl
- 910 __
- $a ABE015 $b K 13966 $y 1
- 990 __
- $a 20240701100952 $b ABE015
- 991 __
- $a 20240731144335 $b ABE015
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 2113661 $s 232709
- LZP __
- $c NLK120
- LZP __
- $b 2024/20/22.7.2024