-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Vliv přídavku koření na mikrobiologickou jakost pokrmů
Libor Červenka, Jarmila Vytřasová, Hedvika Kašparová
Výživa a potraviny.
2002 ;
Roč. 57 (č. 5) :
s. 137-138.
Jazyk čeština Země Česko
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc03002616
- MeSH
- kontaminace potravin MeSH
- koření MeSH
- lidé MeSH
- potravinářská mikrobiologie MeSH
- Check Tag
- lidé MeSH
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc03002616
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20111210071816.0
- 008
- 030100s2002 xr u cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Červenka, Libor $4 aut
- 245 10
- $a Vliv přídavku koření na mikrobiologickou jakost pokrmů / $c Libor Červenka, Jarmila Vytřasová, Hedvika Kašparová
- 314 __
- $a Univerzita, Katedra biologických a biochemických věd, Pardubice, CZ
- 650 _2
- $a kontaminace potravin $7 D005506
- 650 _2
- $a koření $7 D017365
- 650 _2
- $a potravinářská mikrobiologie $7 D005516
- 650 _2
- $a lidé $7 D006801
- 700 1_
- $a Vytřasová, Jarmila $4 aut
- 700 1_
- $a Kašparová, Hedvika $4 aut
- 773 0_
- $w MED00011119 $t Výživa a potraviny $g Roč. 57, č. 5 (2002), s. 137-138 $x 1211-846X
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0
- 990 __
- $a 20030304 $b ABA008
- 991 __
- $a 20090630145827 $b ABA008
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2002 $b Roč. 57 $c č. 5 $d s. 137-138 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119