• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Vliv přídavku koření na mikrobiologickou jakost pokrmů

Libor Červenka, Jarmila Vytřasová, Hedvika Kašparová

. 2002 ; Roč. 57 (č. 5) : s. 137-138.

Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc03002616

Digitální knihovna NLK
Zdroj

E-zdroje Online
000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc03002616
003      
CZ-PrNML
005      
20111210071816.0
008      
030100s2002 xr u cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Červenka, Libor $4 aut
245    10
$a Vliv přídavku koření na mikrobiologickou jakost pokrmů / $c Libor Červenka, Jarmila Vytřasová, Hedvika Kašparová
314    __
$a Univerzita, Katedra biologických a biochemických věd, Pardubice, CZ
650    _2
$a kontaminace potravin $7 D005506
650    _2
$a koření $7 D017365
650    _2
$a potravinářská mikrobiologie $7 D005516
650    _2
$a lidé $7 D006801
700    1_
$a Vytřasová, Jarmila $4 aut
700    1_
$a Kašparová, Hedvika $4 aut
773    0_
$w MED00011119 $t Výživa a potraviny $g Roč. 57, č. 5 (2002), s. 137-138 $x 1211-846X
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0
990    __
$a 20030304 $b ABA008
991    __
$a 20090630145827 $b ABA008
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2002 $b Roč. 57 $c č. 5 $d s. 137-138 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...