-
Something wrong with this record ?
Vliv technologie smažení na obsah a změny tuku
[Effect of technological procedures on changes during frying]
Jiří Brát, Milan Sahánek, Alena Šedivá
Výživa a potraviny.
2005 ;
Roč. 60 (č. 6) :
s. 142-143.
Language Czech, English Country Czech Republic
Persistent link
https://www.medvik.cz/link/bmc07013101
- MeSH
- Food Technology classification methods statistics & numerical data MeSH
- Fats analysis adverse effects MeSH
Effect of technological procedures on changes during frying
Vliv technologie smažení na obsah a změny tuku = Effect of technological procedures on changes during frying /
Effect of technological procedures on changes during frying /
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc07013101
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20111210104610.0
- 008
- 071105s2005 xr u cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
- 041 0_
- $a cze $a eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Brát, Jiří $4 aut
- 245 10
- $a Vliv technologie smažení na obsah a změny tuku = $b Effect of technological procedures on changes during frying / $c Jiří Brát, Milan Sahánek, Alena Šedivá
- 246 11
- $a Effect of technological procedures on changes during frying
- 314 __
- $a PTZ, Nelahozeves, CZ
- 650 _2
- $a tuky $x analýza $x škodlivé účinky $7 D005223
- 650 _2
- $a potravinářská technologie $x klasifikace $x metody $x statistika a číselné údaje $7 D005524
- 700 1_
- $a Sahánek, Milan $4 aut
- 700 1_
- $a Šedivá, Alena $4 aut
- 700 1_
- $a Parkányiová, Jana $4 aut
- 700 1_
- $a Panovská, Zdeňka $4 aut $7 xx0090128
- 773 0_
- $w MED00011119 $t Výživa a potraviny $g Roč. 60, č. 6 (2005), s. 142-143 $x 1211-846X
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141
- 990 __
- $a 20071110
- 991 __
- $a 20080112
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2005 $b Roč. 60 $c č. 6 $d s. 142-143 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119