• Something wrong with this record ?

Vliv technologie smažení na obsah a změny tuku
[Effect of technological procedures on changes during frying]

Jiří Brát, Milan Sahánek, Alena Šedivá

. 2005 ; Roč. 60 (č. 6) : s. 142-143.

Language Czech, English Country Czech Republic

Digital library NLK
Source

E-resources Online

Effect of technological procedures on changes during frying

Vliv technologie smažení na obsah a změny tuku = Effect of technological procedures on changes during frying /

Effect of technological procedures on changes during frying /

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc07013101
003      
CZ-PrNML
005      
20111210104610.0
008      
071105s2005 xr u cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a cze $a eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Brát, Jiří $4 aut
245    10
$a Vliv technologie smažení na obsah a změny tuku = $b Effect of technological procedures on changes during frying / $c Jiří Brát, Milan Sahánek, Alena Šedivá
246    11
$a Effect of technological procedures on changes during frying
314    __
$a PTZ, Nelahozeves, CZ
650    _2
$a tuky $x analýza $x škodlivé účinky $7 D005223
650    _2
$a potravinářská technologie $x klasifikace $x metody $x statistika a číselné údaje $7 D005524
700    1_
$a Sahánek, Milan $4 aut
700    1_
$a Šedivá, Alena $4 aut
700    1_
$a Parkányiová, Jana $4 aut
700    1_
$a Panovská, Zdeňka $4 aut $7 xx0090128
773    0_
$w MED00011119 $t Výživa a potraviny $g Roč. 60, č. 6 (2005), s. 142-143 $x 1211-846X
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141
990    __
$a 20071110
991    __
$a 20080112
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2005 $b Roč. 60 $c č. 6 $d s. 142-143 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119

Find record

Citation metrics

Loading data ...

Archiving options

Loading data ...