• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Evaluation of the baking quality of wheat flour mixtures with valuable genotypes

Ondřej Jirsa, Kateřina Vaculová, Petr Martinek, Zdeněk Stehno, Ivana Laknerová

. 2013 ; 107 (12) : 981.

Status neindexováno Jazyk angličtina Země Česko

Typ dokumentu abstrakt z konference

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc14048816

Polysacharidy 2013 - dodatky

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc14048816
003      
CZ-PrNML
005      
20140311150057.0
007      
ta
008      
140311s2013 xr f 00 0cze||
009      
PC
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Jirsa, Ondřej $7 uzp2009465506 $u Agrotest fyto, s.r.o., Kroměříž
245    10
$a Evaluation of the baking quality of wheat flour mixtures with valuable genotypes / $c Ondřej Jirsa, Kateřina Vaculová, Petr Martinek, Zdeněk Stehno, Ivana Laknerová
500    __
$a Polysacharidy 2013 - dodatky
590    __
$a NEINDEXOVÁNO
655    _2
$a abstrakt z konference $7 D016416
700    1_
$a Vaculová, Kateřina, $d 1953- $7 xx0021787 $u Agrotest fyto, s.r.o., Kroměříž
700    1_
$a Martinek, Petr $u Agrotest fyto, s.r.o., Kroměříž
700    1_
$a Stehno, Zdeněk, $d 1946- $7 mzk2009502477 $u Crop Research Institute, Praha
700    1_
$a Laknerová, Ivana $7 uzp2012691125 $u Food Research Institute Prague, Praha
773    0_
$t Chemické listy $x 0009-2770 $g Roč. 107, č. 12 (2013), s. 981 $w MED00011010
856    41
$u http://www.chemicke-listy.cz/common/articles.html $y domovská stránka časopisu - plný text volně přístupný
910    __
$a ABA008 $b B 1918 $c 395 $z 0 $y 4
990    __
$a 20140304133814 $b ABA008
991    __
$a 20140311150039 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 1015844 $s 847375
BAS    __
$a 6
BMC    __
$a 2013 $b 107 $c 12 $d 981 $i 0009-2770 $m Chemické listy $n Chem. Listy $x MED00011010
LZP    __
$a NLK 2014-13/dkbi

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...